in

Djokovic critică Wimbledon: „Cred că este o nebunie”


Novak Djokovic critică excluderea jucătorilor ruși de la Wimbledon. Novak Djokovic s-a declarat împotriva războiului din Ucraina, dar consideră că excluderea profesioniștilor ruși și belaruși este greșită.

El însuși a experimentat războiul în patria sa și l-a condamnat clar. Cu toate acestea, Djokovic consideră că un amestec de sport și politică este problematic.

Djokovic critică excluderea jucătorilor ruși de la Wimbledon

Superstarul Novak Djokovic a criticat interzicerea profesioniștilor din tenis din Rusia și Belarus la turneul de Grand Slam de la Wimbledon . „Voi fi întotdeauna împotriva războiului, eu sunt un copil al războiului”, a spus sârbul la turneul ATP de la Belgrad: „Dar sunt împotriva deciziei organizatorilor de la Wimbledon, cred că este o nebunie”.

Jucătorii „nu au nimic de-a face cu războiul”, a spus jucătorul de 34 de ani: „Dacă politica se amestecă cu sportul, nu există un rezultat bun”.

Sefii de la Wimbledon au anunțat miercuri că sportivii ruși și belaruși nu vor avea voie să participe la cel mai important turneu de Grand Slam al anului, ca răspuns la războiul de agresiune din Ucraina, anunță The Guardian.

Noua vedetă de la Wimbledon se numește Emma Raducanu, are 18 ani și este pe jumătate româncă. Povestea impresionantă a tinerei care se antrena în fața casei


Asociațiile de jucători ATP și WTA au evaluat decizia la fel ca Djokovic. Războiul ar trebui condamnat „puternic”, dar profesioniștii de tenis din țările afectate nu ar trebui excluși în general. Turneul de Grand Slam pe iarbă va avea loc în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Fetiță de 10 ani a murit după un atac de cord

Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Regina Marii Britanii, la 96 de ani. Prințul Harry: „Avem o relație foarte specială”

Regina Marii Britanii, la 96 de ani. Prințul Harry: „Avem o relație foarte specială”