in

Dorin Iacob, un fost apropiat al lui Traian Băsescu, arestat pentru hărţuire sexuală în Marea Britanie

Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat că a hărţuit sexual o femeie în timpul unei şedinţe de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare, citate de agenţia Mediafax.

Fapta de hărţuire sexuală s-ar fi petrecut pe 26 august la hotelul Mercure Norton Grange Hotel and Spa, din Manchester, unde omul de afaceri era cazat alături de soţie şi de fiică, au precizat sursele judiciare.

Potrivit surselor citate, pe 26 august, dimineaţă, Dorin Iacob ar fi beneficiat de o şedinţă de masaj la zona de spa a hotelului. O zi mai târziu, pe 27 august, omul de afaceri a fost ridicat de poliţie din camera în care era cazat, fiind ulterior arestat sub acuzaţia de hărţuire sexuală asupra maseuzei, au adăugat sursele citate.

Actual om de afaceri, Dorin Iacob a ocupat funcţia de secretar executiv al PD, în campania electorală pentru alegerile locale din 2004. Înainte de 1989, acesta a fost ofiţer în cadrul Ministerului de Interne. După Revoluţia din 1989, a lucrat în Serviciul Român de Informaţii, ajungând şeful de cabinet al lui Virgil Măgureanu.
CITITI MAI MULT:

Un român a fost arestat pentru pornografie infantilă și coruperea sexuală a minorilor

Români judecați pentru exploatare sexuală, viol și organizarea unui bordel

Român arestat pentru agresiune sexuală, eliberat din greșeală

Realizator de televiziune condamnat pentru pedofilie. Rolf Harris, vinovat de agresarea sexuală a patru minore, în perioada 1968-1986

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO: Filmul românesc #Selfie69, selectat la Festivalul de film de la Montréal

Salată savuroasă de rucola cu anason