in

Două tinere atacate de câini la Surrey, în apropiere de Londra, una A FOST UCISĂ, au fost reținute șapte animale

Două tinere atacate de câini la Surrey

Două tinere atacate de câini la Surrey. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost ucisă după ce ar fi fost atacată de un câine în Surrey. Ofițerii au fost chemați joi, la ora 14.45, la Gravelly Hill din Caterham, pentru a fi anunțați că un câine a atacat persoane din public, scrie The Guardian.

O identificare oficială nu a avut încă loc, dar rudele apropiate ale femeii au fost informate, potrivit poliției din Surrey.

Citiți și: Ce a pățit o femeie din Marea Britanie la o clinică dentară din România. Mărturia ei face furori pe internet

O a doua femeie a fost dusă la spital cu mușcături de câine, dar starea ei nu îi pune viața în pericol. Ofițeri înarmați au participat la fața locului și au fost sprijiniți de elicopterele poliției. Aceștia au reținut șapte câini, care sunt ținuți în custodia poliției.

Au fost închise drumurile în jurul zonei Gravelly Hill, iar ofițerii rămân la fața locului.

Inspectorul Alan Sproston, de la poliția din Surrey, a declarat: “Gândurile noastre sunt alături de familia femeii care a murit din păcate în această după-amiază. Acest incident va fi îngrijorător pentru comunitatea locală și aș dori să îi asigur că noi credem că toți câinii au fost găsiți și se află în custodia poliției.

“Ancheta noastră pentru a stabili circumstanțele incidentului rămâne în curs de desfășurare și am ruga comunitatea să nu facă speculații.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

politisti infractiuni

Peste 90 de polițiști din Marea Britanie au fost găsiți vinovați de infracțiuni anul trecut, inclusiv infracțiuni sexuale și violență

Peste 1,4 milioane de români în Marea Britanie

Rareș Bogdan anunță numere șocante: „Românii din Marea Britanie au depășit 1,4 milioane”