in

Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord


Elev din Londra ucis de un atac de cord. Un băiat de 12 ani din Londra a murit subit din cauza unui atac de cord la școală. Elevul din anul 7 Ryan Heffernan a fost declarat mort luni (28 martie) la Shoeburyness High School din Essex, după ce serviciile de urgență au fost chemate la fața locului în jurul orei 13.20.

Elev din Londra ucis de un atac de cord

O pagină GoFundMe a fost înființată pentru a strânge bani pentru a susține familia băiatului și pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

Ryan a fost descris acolo ca un „băiat cu inima bună, fericit, plin de viață”, ale cărui ultime cuvinte adresate familiei sale au fost „Vă iubesc”, când a plecat de acasă la școală luni dimineață.

„Era abia în primul an de liceu, elev în anul 7, era în pauza de masă când a murit”, se arată în GoFundMe, care a strâns deja 14.785 de lire sterline prin 1.000 de donații, scrie mylondon.news.

„O problemă medicală”

Un purtător de cuvânt al școlii a declarat: „La ora prânzului a existat o problemă medicală care a implicat un copil; nu au fost implicate alte persoane. Serviciul de ambulanță și ambulanță aeriană l-au sprijinit pe copil și au fost asistați de poliție, care a rămas apoi la fața locului.

Putem confirma că, din păcate, a murit și din respect față de familie, nu vom mai comenta în această etapă.”.

Într-un e-mail trimis consilierilor locali, scoala a transmis: „Cu tristețe ă anunțăm că un băiat de anul 7 s-a îmbolnăvit astăzi la școală și a fost luat cu ambulanța aeriană. Se pare că a suferit un infarct și, din păcate, a fost declarat mort.

Poliția din Essex a declarat luni: „Suntem în prezent la fața locului cu colegii de la serviciul de ambulanță la o școală din Shoeburyness, asistând paramedicii cu o urgență medicală. Am fost chemați de colegii de la ambulanță chiar înainte de ora 13.20 astăzi, în urma îngrijorărilor pentru starea unui tânăr. Tratăm asta ca pe un episod medical.”

Nimic despre posibilele cauze ale unui infarct la un copil sănătos de 12 ani!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

putin eurasia

Nebunie TOTALĂ! Putin vrea să „construiască Eurasia de la Lisabona la Vladivostok”

Galeria Națională a modificat titlul tabloului lui Degas din „Dansatori ruși” în „Dansatori ucraineni”

Galeria Națională din Londra redenumește tabloul ”Dansatoare ruse” al lui Degas în „Dansatoare ucrainene”