in

Englezii cer rejucarea finalei Euro 2020: „Ne-au tratat ca pe niște sclavi”. Au fost lansate mai multe petiții

Englezii cer rejucarea finalei Euro2020 contra Italiei, pierdută la loviturile de departajare. În acest sens au fost lansate mai multe petiții în care se susține faptul că rezultatul nu a fost corect.

Una dintre petiții, care a strâns peste 80.000 de semnături, arată că jucătorul italian Chiellini trebuia să primească cartonaș roșu atunci când l-a faultat evident pe Saka.

Fundașul italian a primit doar cartonaș galben din partea arbitrului Bjorn Kuipers pentru că l-a tras de tricou pe Saka, la un atac periculos al englezilor. Mulți englezi susțin că decizia nu a fost corectă și vor să se repete meciul, potrivit Daily Mail.

Finala Euro 2020: Rețelele de socializare, pline cu atacuri rasiste la adresa jucătorilor englezi. Au fost postate imagini cu maimuțe și banane

„Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige?

Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc”, a scris persoana a lansat una dintre petiții pe platforma change.org.

Naționala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute.


Englezii cer rejucarea finalei Euro 2020: „Ne-au tratat ca pe niște sclavi”. Au fost lansate mai multe petiții…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Consilierii științifici ai guvernului britanic: Relaxarea va duce la 200 de morți de COVID pe zi și la 2.000 de internări

Atac cu acid în Colindale. Trei persoane au fost stropite cu o substanță corozivă