in

Englezii se isterizează după ce Prințul George a fost înjurat pe Facebook

Un senior manager de la British Council este investigat după ce l-a etichetat pe Prințul George drept „fucking dickhead” (idiot nenorocit – n.red.)  pe Facebook. Angela Gibbins, de 52 de ani, a făcut comentariile la o fotografie postată pe rețeaua de socializare de tabloidul The Sun.

Ea a mai scris despre copilul cuplului regal William și Kate că este un „privilegiat alb”. „Acel rânjet obraznic arată că el știe deja că este regal, bogat, avantajat și nu va avea niciodată dificultăți în viață”, a comentat Gibbins pe Facebook. „Să găsim fotografiile a trei copii refugiați sirieni, să vedem dacă arată la fel, nu-i așa?”, a mai scris femeia.
Când a fost criticată pentru ce a scris, ea a susținut că este socialistă și atee și că familia regală nu are ce să caute într-o democrație modernă, cu atât mai puțin atunci când trăiește pe bani publici. „Este un privilegiu care trebuie să se termine”, a comentat Gibbins.

Femeia este președintele Global Estates de la British Council, o organizație caritabilă care promovează Marea Britanie și limba engleză în peste 100 de țări și se pare că primește în jur de 80.000 de lire sterline pe an, potrivit Huffington Post.

 

Ea a mai spus că opiniile sale nu reprezintă punctul de vedere al organizației pentru care lucrează, iar un purtător de cuvânt al British Council a remarcat că acest comentariu a fost făcut pe un cont privat de Facebook. Acesta a mai spus că s-a declanșat o investigație cu privire la acest incident.

Poze cu prinţul George şi câinele său Lupo. Fiul ducelui şi al ducesei de Cambridge, acuzat de cruzime împotriva animalelor

William şi Kate, cinci ani de la nuntă

Prințul George, botezat în cadru restrâns. O pajiște în Transilvania, cadou de la bunicul Charles

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poze cu prinţul George şi câinele său Lupo. Fiul ducelui şi al ducesei de Cambridge, acuzat de cruzime împotriva animalelor

Liberalul Quintus despre românii din diaspora: „leneși și manipulabili”