in

Europarlamentar UKIP: Europenii fără loc de muncă în UK trebuie deportați

Formațiunea extremistă britanică UKIP cere guvernului să deporteze cetățenii europeni de pe teritoriul Marii Britanii în cazul în care aceștia nu au loc de muncă sau sunt persoane fără adăpost.

Purtătorul de cuvânt al UKIP, Gerard Batten, a spus că aceștia trebuie deportați deoarece nu plătesc taxe și are trebui trimiși în țările lor de origine.

Batten a mai spus că trebuie introduse controale stricte. El a criticat o eventuală înțelegere între UE și Marea Britanie cu privire la cetățenii europeni din UK și cetățenii britanici din Europa.„Guvernul britanic a spus că va garanta drepturile cetățenilor UE, dacă sunt garantate drepturile cetățenilor noștri”, a mai afirmat liderul UKIP. „Deci, spre exemplul, Polonia unde avem aproximativ 30.000 de cetățeni, are aici 900.000 de cetățeni. De ce am face asta?”, s-a întrebat Batten, citat de The Guardian.

El crede că guvernul ar trebui să abordeze lucrurile diferit în funcție de țară. El a adăugat că trebuie expulzați toți cei care nu muncesc, nu plătesc impozite sunt cerșetori sau infractori.

„Cred că este o politică idioată aceea care spune să luăm pe oricine, indiferent de ce valoare poate sau nu produce în țara noastră”, s-a revoltat Batten.

Liderul UKIP, care este și europarlamentar, a scris pe blogul său, după atacul de la Westminster, că Islamul este „un cult al morții, născut și scufundat în 1400 de ani de violență și vărsare de sânge care propaga intimidare, violență și cucerire.”

Reacții ale liderilor europeni după declanșarea oficială a Brexit-ului: „Va fi dureros pentru britanici”

Profețiile lui Nigel Farage. Ce țară spune fostul lider UKIP că va părăsi Uniunea Europeană după Marea Britanie

S-a umflat extremismul în ei! Bătaie între membrii UKIP în Parlamentul European

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Acuze în direct la adresa ambasadorului României la Londra. „Ce vă recomandă pentru asta?”

Strategia UE cu privire la negocierile pentru Brexit. Niciun tratat comercial înainte de garantarea drepturilor europenilor