in

Facturile de energie din Marea Britanie scad la cel mai mic nivel din ultimii doi ani

Modificările aduse plafonului de preț al Ofgem au intrat în vigoare astăzi, reducând facturile la energie la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani. De astăzi, factura anuală de energie pentru gospodăria tipică care plătește prin debit direct a scăzut de la 1.690 lire sterline la 1.568 lire sterline. Gospodăria medie care plătește cu contorul preplătit va plăti acum 1.522 de lire sterline pe an, în timp ce cei care plătesc cu factură vor plăti 1.668 de lire sterline.

Acest plafon de preț este valabil de astăzi (1 iulie) până pe 30 septembrie. Cu toate acestea, merită să ne amintim că un „plafon de preț” nu înseamnă că există o limită completă la cât puteți plăti pentru energie, ci limitează suma pe care o puteți încărca per unitate de gaz sau electricitate – cu cât folosiți mai mult, cu atât plătiți mai mult.

Sute de mii de părinți din Marea Britanie vor primi 50 de lire sterline de la HMRC

De astăzi, tariful unitar pentru gaz a scăzut de la 6,04p pe kilowatt oră (kWh) la 5,48p pe kWh, iar taxa fixă ​​este de 31,41p. Tariful unitar pentru energie electrică a scăzut, de asemenea, de la 24,50p per kWh la 22,36p pe kWh, cu o taxă fixă ​​de 60,12p pe zi.

Merită să amintim că există diferite tarife unitare și tarife fixe pentru clienții care folosesc contoare preplătite și pentru cei care plătesc în funcție de facturile pe care le primesc. Aceste cifre se aplică doar persoanelor care își plătesc facturile la energie prin debit direct.

HMRC ar putea să vă datoreze 3.000 de lire sterline dacă faceți acești pași simpli

Ofgem estimează că o gospodărie medie utilizează 2.700 de kilowați-oră (kWh) de electricitate și 11.500 de kWh de gaz pe o perioadă de 12 luni, scrie Mirror.

Deși facturile vor fi la cel mai scăzut nivel în doi ani, acestea sunt în continuare cu aproximativ 400 de lire sterline mai mari decât erau acum trei ani. Plafonul de preț al Ofgem pentru octombrie până în decembrie va fi anunțat pe 27 august.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Enayati Home

Descoperă căminul pentru seniori Enayati Home – un „altfel” de ACASĂ

bancnota valoroasa

11.000 de lire sterline valorează o bancnotă rară de 5 lire sterline a regelui Charles, detaliul e minuscul