in

Fost premier al Marii Britanii despre Brexit: „Boris este un bufon, campania lui este falsă și înșelătoare”

Fostul premier conservator al Regatului Unit, John Major, a criticat în termeni duri campania colegilor lui din tabăra Brexit, înainte cu trei săptămâni de referendumul pentru părăsirea Uniunii Europene.

El a atras atenția , pe postul național BBC, că în cazul în care țara va ieși din UE și va ajunge pe mâinile tripletei Boris Johnson, Michael Gove, Iain Duncan Smith, toată lumea va avea de suferit.

El a criticat o eventuală privatizare a serviciului național de sănătate (NHS), spunând că instituția ar fi ca un hamster în fața unui piton dacă dorințele lui Boris Johnson s-ar îndeplini.

Major a mai spus că tabăra Brexit duce o campanie falsă și înșelătoare pentru ieșirea din Uniunea Europeană. Fostul premier a spus despre fostul primar al Londrei, Boris Johnson, că nu este un politician serios, ci doar „bufonul curții”.

 El a mai spus că cea mai mare „performanță” a lui Johnson este divizarea Partidului Conservator și va constata că în cazul în care va ajunge prim ministru nu va putea să îi aducă pe conservatori la aceeași masă.

 


„Sunt supărat pe modul în care poporul britanic este indus în eroare. Acest lucru (referendumului – n.red.) este mult mai important decât alegerile generale, va afecta oamenii, familiile lor, viitorul lor, pentru un timp foarte lung, iar în cazul în care oamenii ar avea dovezi adevărate și puternice și ar decide să iasă din UE, doar atunci ar fi o decizie o poporului britanic”, a avertizat Major.

Boris Johnson este decis să trimită românii acasă: „Dreptul vostru de a trăi și munci aici se va termina”

Ultimele sondaje: Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană!

Bătaie de joc la adresa românilor. Daily Express ne arată cu degetul: „Așa o să plecați acasă!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Preşedintele turc Erdogan consideră că femeile fără copii sunt “incomplete”

A bătut un pensionar până l-a băgat în comă. Abia fusese eliberat din închisoare