in

Grevă la metroul din Londra: toate liniile închise sau întrerupte. „Este un coșmar”


Grevă la metroul din Londra – Toate serviciile de metrou din Londra au fost deja perturbate de acțiune, potrivit TfL.

Grevă la metroul din Londra

Transport for London (TfL) a avertizat astăzi despre o întrerupere pe scară largă a serviciului de metrou, deoarece aproximativ 4.000 de angajați ai stației reprezentați de sindicatul RMT au intrat în grevă într-o dispută privind reducerea locurilor de muncă și pensii.


Oamenii din Londra sunt îndemnați să evite metroul londonez astăzi (luni, 6 iunie), deoarece stațiile de metrou se închid în capitală din cauza grevei. Transport for London îi sfătuiește pe navetiști să evite călătoriile astăzi, deoarece o ieșire de 24 de ore din partea personalului a forțat închiderea majorității liniilor.

Cât va dura greva

Site-ul TfL precizează: „Vom ține cât mai multe stații deschise, dar ne așteptăm ca această grevă să provoace perturbări severe și închiderea multor stații de metrou ”. Acțiunea va începe la începutul serviciului și va dura 24 de ore, cu întreruperi până marți (7 iunie) dimineața.

Serviciile London Overground , National Rail, tramvaiele și autobuzele din Londra vor funcționa ca de obicei, totuși, TfL avertizează că serviciile pot fi mai aglomerate decât de obicei. Greva nu ar trebui să afecteze noua linie Elizabeth, care din punct de vedere tehnic nu este serviciul de metrou.

Sindicatul Feroviar, Maritim și Transporturilor (RMT) face grevă din cauza unei dispute cu privire la pierderea locurilor de muncă și a pensiilor. TfL și-a propus să închidă 600 de posturi în subteran, ca măsură de economisire a costurilor.


GREVA la metroul londonez ÎNCEPE DE AZI, posibile perturbări de circulație până pe 10 iulie

Navetiștii sunt „sătui” de greve

Navetiștii au spus că sunt „sătui” de grevele de metrou care îi împiedică să ajungă regulat la muncă

Tracy Brown, 45 de ani, o mamă cu trei copii din Acton, a declarat agenției de presă PA: „A pregăti trei copii dimineața pentru școală este destul de greu fără ca o grevă de la Tube să îngreuneze lucrurile. M-am săturat să alerg ca să-mi duc copiii la școală la timp pentru că unii oameni sunt atât de lacomi.”

Paul Glennon, 52 de ani, un muncitor în construcții din centrul Londrei, a declarat: „A revenit la realitate pentru noi toți. Gata cu petrecerile și paradele. Mi-am petrecut toată dimineața urcând și așteptând autobuzele pline în ploaie. Coșmar sângeros.”

Vorbind cu MyLondon, Nadia Heath, 44 de ani, a explicat că va întârzia la serviciu ca urmare a grevelor. Ea a spus:

Aștept un taxi care costă 29,40 lire pentru a ajunge la Mayfair. Site-ul TfL spune că unele stații sunt închise, dar nu mi-am dat seama care dintre ele, nu știam că London Bridge va fi închis. Voi întârzia jumătate de oră la serviciu. Știam despre grevă de ieri, dar m-am gândit să o încerc și să văd cum merge.”

TfL își cere scuze pentru întrerupere

Andy Lord, Chief Operating Officer al TfL, a declarat: „Vreau să le cer scuze clienților noștri pentru greva dezamăgitoare a RMT de luni, 6 iunie, care va avea un impact semnificativ asupra rețelei de metrou și sfătuim oamenii să călătorească numai dacă este necesar în acest sens. zi, tot atâtea stații pot fi închise.”

„Alternativele la metrou, inclusiv rețelele de autobuz și de cale ferată, vor fi probabil mult mai aglomerate decât de obicei. Ne așteptăm ca perturbarea severă cauzată de această grevă să continue până în dimineața de marți, 7 iunie și îmi pare rău pentru impactul pe care îl va avea în călătoriile oamenilor săptămâna viitoare.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

boris motiune

Pleacă Boris Johnson din fruntea guvernului? Moțiunea de cenzură va avea loc astăzi

boric vot neincredere

Boris Johnson A SUPRAVIEȚUIT votului de neîncredere, timp de un an nu se mai pot depune moțiuni împotriva lui