in

Haos în principalele aeroporturi din Marea Britanie: turiști disperați, pierderi masive de bagaje. „O rușine națională”

Haos în principalele aeroporturi din Marea Britanie – Turiștii care călătoresc prin cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie au avut parte de o săptămână plină de neplăceri și frustrări, cauzate de probleme tehnice și întreruperi de curent care au perturbat grav planurile de călătorie. Aeroporturile Heathrow și Manchester au fost epicentrele acestui haos, atrăgând critici vehemente din partea călătorilor afectați.

Haos în principalele aeroporturi din Marea Britanie

Problemele au început la Heathrow, unde o defecțiune tehnică a sistemului de alocare al British Airways a cauzat pierderi masive de bagaje pentru pasagerii din Terminalul 5. În ciuda eforturilor de a remedia situația, comunicarea deficitară a companiei aeriene a amplificat frustrarea călătorilor.

Un client nemulțumit a exprimat pe rețelele sociale: „Comunicarea a fost atât de slabă în această seară, nu grozav @British_Airways… Nu am prea multe speranțe să-mi iau bagajele în curând. Am avut mâncare în geantă, așa că, cu cât durează mai mult, cu atât se va strica mai mult și cu atât mai multe lucruri în interior se vor deteriora și vor trebui înlocuite.”

Alt pasager, vizibil furios, a declarat: „British Airways este o rușine națională”, reflectând sentimentele multor călători prinși în acest coșmar logistic. Aeroportul Heathrow a emis mai târziu o declarație conform căreia problema tehnică a fost rezolvată, dar a sfătuit pasagerii să contacteze British Airways pentru asistență suplimentară.

Reacțiile călătorilor au continuat, rețelele sociale fiind inundate de plângeri și critici. Un pasager frustrat a scris: „@British_Airways nu ni s-a trimis nicio actualizare sau scuze oficiale. Încă nu avem bagaje.” Un alt călător, vizibil exasperat, a declarat: „Sunteți o rușine națională! Dacă MD nu își dă demisia e scandalos! Ați creat suferință pentru mii de oameni. Aeroportul dvs. este un dezastru!” Un purtător de cuvânt al British Airways și-a cerut scuze pentru inconveniențele cauzate și a promis că echipe suplimentare vor lucra pentru a returna bagajele cât mai repede posibil. Cu toate acestea, multe dintre scuzele oferite nu au fost suficiente pentru a calma furia pasagerilor afectați.

Manchester: blackout și întârzieri

În același timp, haosul a continuat și pe Aeroportul din Manchester, unde o întrerupere majoră de curent a paralizat operațiunile în Terminalele 1 și 2. Pasagerii au fost sfătuiți să contacteze companiile aeriene pentru informații actualizate înainte de a veni la aeroport, iar mulți dintre aceștia au fost nevoiți să își amâne zborurile.

https://twitter.com/JoeHypershell/status/1804734705264128194

Aeroportul din Manchester a ținut turiștii la curent cu situația, postând pe rețelele sociale: „Toate sistemele noastre funcționează în mod normal astăzi, așa că pasagerii sunt sfătuiți să se pregătească să călătorească ca de obicei de la aeroportul din Manchester. Este probabil ca aeroportul să fie puțin mai aglomerat decât de obicei din cauza pasagerilor afectați de anulări ieri, dar avem personal suplimentar și echipa noastră de rezistență ne ajută.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

crima uk

Șoc în Marea Britanie: o femeie și-a ucis copiii de 7 și 11 ani înainte de a-și înjunghia soțul, acum în stare gravă la spital

amazon uk

Amazon face o schimbare uriașă în livrările din Marea Britanie, clienții sunt furioși