in

Haos în trafic la Londra după ce Tower Bridge, podul de peste Tamisa, a rămas blocat cu cele două brațe ridicate

A fost haos în trafic la Londra după ce Tower Bridge, podul de peste Tamisa, a rămas blocat cu cele două brațe ridicate. De vină a fost o problemă la sistemul hidraulic al podului, pe care inginerii au reușit să o rezolvate în aproximativ o oră, suficient cât să încurce serios circulația.

În scurt timp s-au format lungi cozi de mașini și de pietoni care voiau să treacă în ambele direcții. Martorii au povestit că faimosul pod s-a ridicat sâmbătă după-amiază ca de obicei, pentru a permite trecerea unor nave pe Tamisa, dar cele două jumătăți nu au mai putut fi coborâte în același timp.

Construită între 1886 şi 1894, această imensă structură se ridică de circa 800 de ori pe an pentru a permite navigaţia pe Tamisa.

Poliţia a anunţat închiderea sa în jurul orei locale 17:00 (16.00 GMT). O oră mai târziu a fost redeschis circulaţiei pietonilor, dar maşinile au avut de aşteptat mai multe ore pentru a-l traversa din nou.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


VIDEO – ”Distracție” periculoasă pe o șosea aglomerată din UK: se loveau cu mașinile spre stupefacția celorlalți conducători auto

O româncă din UK face carieră: de la un simplu ONG de apărare a românilor, a ajuns expertă în migraţie la ONU