Menu
in

Iarna se instalează la începutul lui martie în Marea Britanie. Se anunță zăpadă

Zăpada este așteptată să cadă peste unele zone ale Londrei și în unele părți din Marea Britanie, din cauza mai multor fronturi meteorologice de iarnă, anunță Oficiul de Meteorologie, citat de Evening Standard.

Meteorologii spun că există șansa unor scăderi accentuate de temperatură la mijlocul săptămânii care ar putea duce la ninsori, începând de joi, în nordul capitalei britanice.

„Este un risc scăzut, dar se datorează faptului că avem o serie de fronturi meteorologice care se deplasează spre est, peste sudul Angliei, joi devreme”, a declarat un expert meteo.

Marea Britanie, lovită de furtuna Jorge. Vânt de peste 100km/h și ploi torențiale

Aidan McGivern, meteorolog la Oficiul de Meteorologie, a declarat că zăpada ar putea fi rezultatul unui front atmosferic dinspre Atlantic, ceea ce va determina dezvoltarea unei zone cu presiune scăzută.

„Asta înseamnă că pe măsură ce trece ziua de joi, credem că este foarte probabil ca în zone din sudul Angliei și Țara Galilor de Sud să plouă. Însă la nord de M4 există posibilitatea unor ninsori temporare –  nu foarte puternice. Există posibilitatea unor căderi zăpadă în nordul Londrei”, a mai spus acesta.

Zonele înalte din Țara Galilor, Midlands și Cotswolds ar putea fi de asemenea afectate de zăpadă, în timp ce în alte zone din sud va fi ploaie, începând de joi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version