Menu
in

IMAGINI TERIFIANTE! Un vânător englez își hrănea câinii cu pui de vulpe vii

Un vânător din Anglia a fost surprins de o cameră de filmat în timp ce se pregătea să își hrănească câinii cu puii de vulpe vii, scrie The Independent.

Paul Oliver a fost găsit vinovat luni, 10 iunie, la patru capete de acuzare de cruzime față de animale, după ce un judecător a respins afirmația că pur și simplu acesta ar fi mutat vulpile în sălbăticie.



În vârstă de 40 de ani, vânătorul era dresor de câini în South Herefordshire și membru al unui club de vânătoare din Cornwall.

La canisele sale din South Herefordshire au fost plantate camere de supraveghere cu senzori de către o echipă de investigații a unui grup pentru drepturile animalelor.

Acest lucru s-a întâmplat după ce s-au primit informații că legislația privind animalele a fost încălcată la locul respectiv.

Oliver a fost înregistrat în mai 2016, manipulând vulpi și punând cadavrele a două pui de vulpe în coșul de gunoi.

„Suferința inutilă a implicat uciderea puilor de vulpe, hrănind efectiv animalele … aruncând puii de vulpe în cuștile câinilor”, a declarat procurorul Simon Davis, la Curtea Magistraturii din Birmingham.

Hannah Rose, partenera lui Oliver, a fost condamnată, de asemenea, în trei cazuri de provocare de suferințe inutile animalelor.

Revoltător! Peste 1500 de animale sălbatice strict protejate, în pericol. Ministerul Mediului vrea împușcarea lor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version