in

Imigranții – Impact negativ asupra societățiiUltimul raport al “British Social Attitudes” arată că britanicii s-au săturat de imigranți și că vor reducerea drastică a numărului celor care vin în Marea Britanie.

Cel mai rău sunt priviți muncitorii necalificați și studenții cu note proaste. Singurii care au spus că imigranții sunt buni pentru economie sunt cei care credeau că imigranții sunt absolvenți de studii superioare sau muncitori calificați și cu experiență.

Imigranții veniți din țările din Estul Europei au contribuit la cel mai mare val de migrație către Marea Britanie pe care aceasta l-a cunoscut vreodată.

Oamenii au fost întrebați cum privesc imigrația în general. Numărul celor care au răspuns “foarte rău” s-a dublat în ultimii 10 ani, de la 11% la aproape 21%. Întrebarea se referea atâta la impactul asupra economiei, cât și la impactul cultural.

Întrebați ce imigranți ar tebui primiți în UK, britanicii au răspuns invariabil – cei cu calificări, studenții talentați, profesioniști din diverse domenii. Dar chiar și în cazul acesta, numărul studenților li s-a părut mare și toți au spus că trebuie redus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dezbateri aprinse la moţiunea anti-imigraţie

Clopoţelul sună pentru 3, 2 milioane de copii. Un nou an şcolar, aceleaşi probleme