in

Încă 359 de victime ale COVID-19 în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore. Numărul oficial al deceselor – aproape de 40.000

Marea Britanie a anunțat alte 359 de morți bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, iar numărul oficial al deceselor a ajuns la 39.728, a anunțat Ministerul Sănătății.

Însă cifrele date de Oficiul Național de Statistică arată că numărul real de decese este în jur de 50.000.

Ministerul Sănătății au menționat că 328 de persoane au murit după ce au fost testate pozitiv pentru Covid-19 în Anglia, în spitale și în casele de îngrijire, 17 au decedat în Țara Galilor, 12 în Scoția și două în Irlanda de Nord.

De luni se intră în carantină pentru 14 zile, la sosirea în Marea Britanie. Regula este valabil și pentru rezidenți

Cifra zilnică este în scădere cu aproape 13%,  față de cele 412 decese înregistrate miercurea trecută.

Ieri au fost anunțate 324 de decese, ceea ce înseamnă că azi s-a înregistrat, totuși, o mică creștere. Un expert de la Universitatea Oxford a declarat, ieri, că Marea Britanie este pe cale să aibă zero decese până în iulie.

O analiză a cifrelor a dezvăluit că pandemia de coronavirus a dus la dublarea ratei deceselor suplimentare în unele părți ale Londrei față de un an obișnuit – Brent fiind cea mai afectată zonă din Anglia și Țara Galilor.

Alte cifre oficiale lansate astăzi au arătat că peste 170.000 de teste au fost efectuate ieri, iar 1.871 de persoane au fost depistate pozitive pentru coronavirus.

NHS England a arătat că patru dintre cele 179 de noi victime care au murit în spitale nu aveau probleme de sănătate. Cea mai tânără victimă a fost un copil de 12 ani.
scrisoare de dragoste plajă Irlanda

Scrisoare de dragoste, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda: «Această scrisoare este în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc»

Tot mai mulți britanici solicită cetățenia germană