in

Începe criza locurilor de muncă în Anglia: 484 de aplicații, pentru două slujbe într-un pub

Sute de oameni au aplicat pentru două locuri de muncă într-un pub din Londra.

484 de oameni au dorit să se angajeze pe cele două poziții plătite cu 9 lire sterline pe oră, la pub-ul Alexandra din Wimbledon, sud-vestul Londrei, scrie Daily Mail.

Managerul localului a postat o reclamă pe Twitter și a rămas surprins de sutele de doritori.

„Nu vreau să alarmez pe nimeni despre economie sau ceva, dar am făcut publicitate pentru două locuri de muncă, joi, la 6.30. Am avut peste 400 de solicitanți. Incredibil”, a postat acesta.

Chiar dacă managerul nu a vrut să inducă panica, există acum un aflux uriaș de solicitări pentru locuri de muncă la cel mai jos nivel, care de obicei nu sunt prea căutate.

Distanțare socială inedită într-un pub din Marea Britanie: gard electric în jurul barului. «Oamenii se schimbă după ce beau»


Oficiul Național de Statistică a publicat, săptămâna trecută, faptul că angajările au scăzut cu 74.000, luna trecută, cu 649.000 concediați de la începerea restricțiilor, în martie.

Managerul pub-ului din Wimbledon a spus că nu se aștepta să primească mai mult de 10-12 răspunsuri, din partea unor tineri cu puțină experiență.

El a declarat că a primit CV-uri de la muncitori cu experiență, personal aerian și manageri de restaurante care și-au pierdut locul de muncă pe fondul crizei Covid-19.

Fitzrovia Belle Pub din centrul Londrei a avut o experiență similară, nu mai puțin de 400 de persoane depunând cerere pentru un loc de muncă.

Directorul general a declarat pentru Sunday Times: „Calitatea persoanelor care caută de lucru este la fel de bună ca până acum. Din păcate, din cauza situației în care oamenii s-au trezit.”

De asemenea, s-a înregistrat o creștere dramatică a căutărilor de locuri de muncă în supermarketuri, cu o creștere de 589% față de acum un an.

Numărul de locuri de muncă anunțate a scăzut 59%, la 10 iulie, comparativ cu aceeași dată din 2019.

Germania relaxează şi mai mult restricţiile ce vizează restaurantele, barurile şi hotelurile. Rămân obligatorii masca și distanța

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Nu voi fi mascat, testat, urmărit”! Protest în Hyde Park față de obligativitatea purtării măștilor în Anglia

Marea Britanie: Se cere renunțarea la termenii „terorism islamist” și „jihadist”. „Nu ajută relațiile comunitare”