in

O femeie din Londra, concediată de la locul de muncă, câștigă acum 100.000 de lire sterline, învățând oamenii să devină influenceri

Știri Marea BritanieInfluencer la Londra – O femeie care a fost concediată de la locul de muncă spune că a fost o „binecuvântare” și acum câștigă 100.000 de lire sterline – învățând oamenii cum să devină influenceri.
Emily Valentine, 34 de ani, lucra ca manager de talente, dar a fost concediată după „conflicte” dintre activitatea ei de influencer și viața profesională.
Ea a apelat la rețelele de socializare – împărtășindu-și viața online – și a câștigat rapid mii de urmăritori. După ce a făcut colaborări de marcă cu Dior, Love Honey, Estee Lauder și Channel 4, ea a câștigat 100.000 de lire sterline în doar 24 de luni și nu s-a mai uitat înapoi.
Acum îi învață pe alții cum să devină influenceri cu propriul ei program de coaching – încurajându-i să „încerce până când reușesc”.

Influencer român din Londra, înșelat pe Internet: „Am plătit unei femei 2.000 de lire sterline pentru un transplant de rinichi”

„Așa am devenit influencer la Londra”

Emily, influencer de life style, din Waltham Forest, estul Londrei, a declarat, citată de MyLondon.news: „În general, a fi influencer este un lucru super responsabil.

„Îmi place să pot crea conținut din spatele unei pasiuni pe care o am și să-l monetizez. Nu doar lucrez cu branduri uimitoare, ci și ajut publicul meu, fie că descoperă noi soluții de îngrijire a pielii sau le arăt cum să-și modeleze ținuta sau, în general, le sfătuiesc și le dau putere femeilor în viața lor de zi cu zi – este o carieră uimitoare”.

„Sunt în industria de influencing de aproximativ nouă ani, șapte ani cu normă întreagă. Coaching-ul meu a început abia în ultimul an, dar mi-am dorit de ceva vreme să fac asta și să împărtășesc experiența mea ca femeie în industrie.

Industria este condusă de femei, dar a devenit evident de la început că plăteam mult mai mult decât colegii mei și m-am întrebat de ce a fost asta.”

Influencer român la Londra, peste 80.000 de followeri pe Instagram. «Am transformat un hobby în business»

Emily, influencer la Londra

Influencer la Londra -„Nu am avut de ales”

Emily – care are o experiență în marketing și publicitate și are o diplomă în jurnalism – a spus că „nu a avut de ales” decât să devină influență cu normă întreagă.

Ea a spus: „Am părăsit universitatea în 2012, nu știam ce vreau să fac și am luat primul loc de muncă care mi-a venit în cale, care a fost un rol de marketing pentru 17.000 lire sterline pe an.

Nu a fost foarte bine lucrând la agenție și mi-am depus demisia după 10 luni. M-am mutat apoi în oraș, ulterior m-am angajat ca manager de talente și ulterior am fost concediată. A fost devastator la acea vreme, aveam 26 de ani, locuiam la Londra și nu știam cum o să mă hrănesc.”

Emily a spus că a muncit 12 ore pe zi, prezentându-se marilor branduri și a spus că răspunsul pe care l-a primit a fost copleșitor.

Lumea nebunilor! A apărut „provocarea coronavirus”! O tânără linge scaunul de toaletă din baia unui avion

Ea a spus: „Marea mea șansă a venit la o lună după ce am fost concediată. New Look lansa o nouă linie de frumusețe și au vrut să fiu eu imaginea ei.

Concedierea a fost cea mai mare binecuvântare în cele din urmă – chiar dacă am simțit o devastare neștiind cum voi plăti chiria.

Întotdeauna există acel sentiment de necunoscut, suntem liberi profesioniști într-un fel, există acel sentiment de necunoscut, dar vreau să încurajez oamenii să iasă acolo.”

Sfaturi pentru influenceri

Influencer la Londra -Emily și-a împărtășit sfaturile pentru a deveni influență. Ea a spus:

De îndată ce știi ce vei face, trebuie să devii cu adevărat concentrat pe asta.

Emily a spus: „Mi-am părăsit slujba de la nouă până la cinci și încă m-am trezit devreme în fiecare zi, la aceeași oră, și am făcut orele de parcă aș primi un salariu.

„Am externalizat încă de la început un fotograf și un contabil, deși nu câștigam niciun ban, aveam o semnătură profesională, aveam un kit media și un portofoliu.

„Ideea mea este să o tratezi ca pe o afacere de la început și oamenii te vor lua în serios”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

christmas shopping

Comerțul din Marea Britanie va suferi în perioada Crăciunului, britanicii vor cheltui cu 4,4 miliarde de lire sterline mai puțin

asitenta ucigasă UK

Anglia: asistenta ucigașă, acuzată de uciderea a șapte bebeluși și de încercarea de a ucide alți zece.