Menu
in

Înjunghiere în Nordul Londrei, atacatorul a fost pus la pământ de muncitorii din construcții VIDEO

Un atacator cu cuțit a fost pus la pământ de un grup de lucrători în construcții, după ce a înjunghiat în mod repetat un bărbat pe stradă, vineri dimineață.

Victima, un bărbat evreu de 50 de ani, a fost dusă la spital, după ce a primit tratament de urgență la locul atacolului, în Stoke Newington High Street din nordul Londrei.

Trecătorii șocați care au văzut atacul în afara unei sucursale a băncii Nat West au declarat că suspectul a fost blocat de constructorii care lucrează în apropiere până când poliția și alte 999 de echipaje au sosit.

Atacatorul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de omor.

Constructorii l-au șinut la sol pe suspect până la sosirea poliției și a paramedicilor.

Managerul șantierului Lazar Friedlander și fratele său Matt au alergat spre atacator și l-au blocat, după ce au auzit un „țipăt grav”.

Lazar a spus: „Am fugit afară, am văzut un evreu acoperit de sânge. Eu sunt evreu și am văzut un alt evreu care striga „ține-l, prinde-l, are un cuțit! Înjunghiere!“

„Au fost câteva alte persoane care încercau să-l prindă. Eu și fratele meu am reușit să-l blocăm și să-l ținem la sol până când poliția a venit. ”

Poliția a declarat că incidentul nu a fost tratat ca fiind legat de terorism, dar poate victima a fost vizată din cauza religiei sale. Detectivii investighează dacă a fost o infracțiune de ură.

O purtătoare de cuvânt a Poliției Metropolitane a spus: „Poliția a fost chemată să preia un bărbat care a fost reținut în Stoke Newington High Street la 10:54 am. Au participat ofițeri și paramedici.

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit suferind de răni înjunghiate. „Un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, fusese blocat la sol de către membrii publicului.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version