in

Alertă în centrul Londrei, mai multe persoane înjunghiate lângă gara Liverpool Street, poliția a izolat zona

Actualitate UK – Înjunghieri în Bishopsgate – Mai multe persoane au fost înjunghiate într-un atac lângă gara Liverpool Street. Poliția a izolat zona și a închis clădirile de birouri. La fața locului se află mai multe mașini de poliție și ambulanțe.
Trei persoane au fost înjunghiate în centrul Londrei, iar una a fost împinsă la podea într-un atac violent cu puțin înainte de ora 10 dimineața. Martorii cred că înjunghierea din Bishopsgate a început din cauza unui furt de biciclete care a mers prost, deși acest lucru nu a fost confirmat.

Cele trei victime înjunghiate au fost transportate de urgență la spital. O zonă semnificativă din Bishopsgate a fost izolată de poliție în această dimineață (joi, 6 octombrie).Imaginile de la fața locului arată o serie de ambulanțe parcate în cordon, precum și echipamente medicale aruncate pe podea.

Înjunghieri în Bishopsgate

Un purtător de cuvânt al Poliției Londrei a declarat: „Am primit rapoarte despre trei înjunghieri și o persoană împinsă la podea pe Bishopsgate la ora 9.46, iar ofițerii au ajuns la fața locului la ora 9.51. Trei victime au fost duse de LAS la un spital din apropiere pentru a fi tratate. Aceasta este o situație în curs de desfășurare, dar nu este tratată ca fiind legată de terorism.”, scrie MyLondon.news.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

charles III

Data încoronării regelui Charles al-III-lea, este cel mai în vârstă monarh care a urcat pe tronul britanic

tanara ucis anglia

Gateshead, copil de 14 ani moare înjunghiat de un coleg de aceeași vârstă: ”A lăsat familia sa complet devastată”