in

Inundațiile devastatoare în Londra. Mașini sub ape, stații de metrou închise. Pasagerii unui autobuz au fost salvați cu barca

Inundațiile devastatoare, duminică, 25 iulie, în Londra. Multe mașini au ajuns sub ape, iar unele stații de metrou au fost închise. Pasagerii unui autobuz au fost salvați cu o barcă.

Ploile torențiale însoțite de vânt care s-au abătut peste sud-estul Angliei au provocat inundații în Londra, duminică seară, unde transportul a fost afectat.

https://twitter.com/GrizzKhan/status/1419333919309279233

Serviciile de salvare se confruntă cu „inundații puternice”, peste tot în capitala britanică, a scris pe Twitter, în cursul serii, primarul Sadiq Khan. Autobuzele, metrourile și trenurile sunt afectate, a adăugat el, îndemnându-i pe londonezii să își verifice itinerariul și să evite traversarea zonelor inundate, pe jos sau cu mașina.

În sudul capitalei britanice, în apropierea stației Queenstown Road, poliția a blocat traficul pe o arteră devenită impracticabilă, șoseaua fiind sub apă, în special în zonele podurilor feroviare, potrivit France Presse.

Inundația a blocat în mijlocul străzii mai multe autobuze, unul dintre șoferi povestind că apa a ajuns la podeaua vehiculului sau. „Este apă peste tot!”, a raportat bărbatul care s-a prezentat ca Eric.

Pompierii din Londra au arătat pe Twitter că au primit aproximativ 300 de apeluri care au raportat inundații în sud-vestul capitalei.

Inundații în Londra după ce furtuna a lovit Anglia. Străzi sub ape, mașini scufundate

Serviciul britanic de meteorologie a activat o alertă portocalie pentru furtuni în Londra și zonele învecinate valabilă pentru duminică seara, dar furtuni și ploi torențiale sunt așteptate până luni, în sudul țării.

Pasageri salvați cu barca

Cele mai afectate zone de inundații sunt Camberwell la Walthamstow, scrie My London.

Stația DLR Pudding Mill Lane, din apropierea Parcului Olimpic, a fost complet scufundată, în timp ce apa a trecut de barierele pentru bilete.

În apropiere de Hackney Wick, pasagerii blocați într-un autobuz au trebuit să fie salvați cu o barcă. Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, voluntarii pot fi văzuți umflând barca și transportând călătorii afectați din autobuzul scufundat.

Nouă stații de metrou din Londra au fost închise, inclusiv Covent Garden, North Greenwich, Pudding Mill Lane și Stepney Green.

Întreruperea serviciilor de metrou din Londra continuă

Călătorii ar trebui să fie conștienți de faptul că întreruperea serviciilor de metrou din Londra continuă în această dimineață, cu patru stații închise.

Stațiile afectate sunt:

Chancery Lane

Southwark

Stepney Green

Temple

Există întârzieri minore pe linia Metropolitan între Baker Street și Uxbridge / Watford din cauza anulării unui tren.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Plin de droguri și alcool, un român din Birmingham a înjunghiat o femeie și a încercat să o violeze. 12 ani de pușcărie

O Șoșoacă a Angliei cere „spânzurarea” medicilor și asistentelor din Regatul Unit ca la „procesele de la Nürnberg”. Mulțimea în delir în Trafalgar Square. VEZI VIDEO