in

Florin Piersic, Mălăiele și Maia Morgenstern vă invită la teatru. Evenimentele românești ale începutului de an

Florin Piersic, omul-spectacol, revine la Londra

Florin Piersic

La mai bine de 5 ani de când a ridicat în picioare două săli pline, Povești spuse-n românește îl readuce duminică, 2 februarie, 2020, la Londra pe legendarul Florin Piersic cu 2 evenimente excepționale
De la ora 14:30 vă așteptăm la Leicester Square Theatre la un one man show spectaculos care face o incursiune prin cariera lui impresionantă cu umor, sensibilitate, și cântece live compuse special pentru el. Bilete online: www.leicestersquaretheatre.com.
De la ora 18:00 Florin Piersic vă așteaptă la Soho Theatre la o întâlnire magică, personală, plină de povești. Va fi momentul dumneavoastră unic cu marele actor care va răspunde la întrebări, va semna autografe și va face fotografii cu fiecare dintre voi. Bilete la cerere: [email protected]

Comedie de cinci stele cu Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, pe scena londoneză

Fierarii

Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu, într-o comedie de cinci stele în Londra, duminică, 9 februarie 2020!
Spectacolul “Fierarii” este o comedie care vei dori să nu se mai termine! Trei fierari de naţionalităţi diferite descoperă că fiii lor nu sunt ai lor, dar că în schimb sunt părinţii fiilor unuia dintre ceilalţi – românul are un băiat ungur, ungurul creşte un fiu rus, iar rusul e tată de român. De la cele mai mici detalii ale scenografiei şi până la textul inteligent citit într-o cheie pe măsură, totul concură către un spectacol magnific!

Spectacolul se joacă la Hackney Empire, 291 Mare Street, London, United Kingdom, E8 1EJ. Află detalii şi rezervă locul tău preferat din timp aici: https://hackneyempire.co.uk/

Stand up românesc la Birmihgham și la Londra!

stand-up

Spectacolul ” Uşor negociabil” va avea loc pe 25 ianuarie în sala mică a locaţiei The Glee, Birmingham.
Uşile se deschid la ora 20:00 iar spectacolul va începe la ora 20:30. Preţul unui bilet este de 20£ plus taxe, dar după 13 ianuarie va fi 25 plus taxe. Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/.

Banciu, Mincu şi Maria Popovici ajung la tine în oraş!

Lume, lume, i-au trebuit Mariei Popovici 2 turnee naționale de stand-up comedy ca sa îl convingă pe Mincu să o ceara în sfârșit în căsătorie. Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, în care s-a plans că rămâne nemăritată și în sfârșit cei doi au spus ,,Da” pentru totdeauna. Mă rog, mai mult nu a mai spus Mincu ,,Nu”. Cert e că noul show ,,La bine si la rău” va călători prin țară în cel de-al 3 lea turneu cu Mincu, Maria Popovici si Banciu. Între timp cei trei au realizat o emisiune on-line de succes: ,,Razi ca prostu’ “, Mincu a lansat sezonul 2 din ,,Beton!” pe Comedy Central și Maria face un super rol în serialul de comedie ,,Triplusec” de pe Pro Tv. Iar Banciu…și-a luat mașină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Zarurile au fost aruncate. Acordul Brexit a trecut de Parlamentul Britanic. 31 ianuarie, ultima zi în UE

Autoturism de 50.000 de euro, căutat de poliţiştii britanici, descoperit la Turnu Măgurele. La volan era un englez