in

Jürgen Klopp: „Nu înțeleg de ce vaccinarea este o restricție a libertății”

În corul susținătorilor vaccinului a intrat acum și Jürgen Klopp, fotbalist german, în prezent antrenor la FC Liverpool.

Pentru Jürgen Klopp, refuzul unei vaccinări împotriva corona este la fel ca a bea și apoi a conduce.

Dispozițiile legale „nu sunt făcute pentru a mă proteja când am băut două beri și vreau să conduc, ci pentru a proteja alte persoane pentru că sunt beat și acceptăm asta ca lege”, a spus antrenorul FC Liverpool.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1444578997904592896

El nu numai că s-a vaccinat nu numai pentru a se proteja împotriva virusului, ci și pentru oamenii din jurul său, a adăugat Klopp. „Nu înțeleg de ce este o restricție a libertății. Dacă da, interdicția de a conduce în stare de ebrietate este, de asemenea, o restricție a libertății ”, a spus el.

Londra, tatăl a 4 copii moare la 38 de ani de Covid, după ce a refuzat vaccinul

Dezbateri despre profesioniștii din fotbal nevaccinați

În fotbalul englezesc există o dezbatere aprinsă despre profesioniștii nevaccinați, deoarece se presupune că un număr mare de jucători încă refuză injecția. La Liverpool FC, 99% au fost vaccinați, a asigurat Klopp. Aceasta a fost o „decizie firească” a echipei, nu a trebuit să convingă pe nimeni.


Antrenorul de 54 de ani dorește, de asemenea, o mai mare deschidere cu privire la starea de vaccinare a fiecărui individ în interesul siguranței.

„Nu avem voie să întrebăm oamenii dacă sunt vaccinați, dar pot întreba un șofer de taxi: ești beat? Dacă el spune: Nu trebuie să-ți spun, atunci eu spun: Bine, nu merg cu tine „, a declarat Klopp, potrivit presei britanice.

Lauterbach: „Este exemplar”

Politicianul SPD Karl Lauterbach a fost de acord cu antrenorul de la Liverpool. El a scris pe Twitter:

„Este exemplar, după cum spune sincer Jürgen Klopp: Nevaccinat la petrecere este ca și cum ai conduce o mașină beat. Te pui în pericol pe tine și pe ceilalți. Sportivii adevărați nu fac asta. Echipele de fotbal ar trebui să ajute aici. Stadion doar pentru 2G și apeluri clare către fani. „

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Șofer român în UK, mort de COVID la 39 de ani. Avea trei copii

Șofer român în UK, mort de COVID la 39 de ani. Avea trei copii

BREAKING NEWS! Protestatarii au blocat Blackwall Tunnel din Londra. Mii de oameni nu pot ajunge la muncă