in

Locuitorii din Leicester închiriază autocare pentru a merge la Nottingham, în noaptea deschiderii pub-urilor. Poliția: „Oprim toate mașinile care ies din oraș”

Poliția a anunțat că va opri toate mașinile care vor să plece din Leicester pe 4 iulie, după ce au existat zvonuri că se încearcă închirierea de autocare pentru ca oamenii să se deplaseze la pub-urile din Nottingham, pe 4 iulie.

Leicester nu va beneficia de ridicarea restricțiilor cu privire la pub-uri și restaurante, ba chiar și magazinele neesențiale vor fi închise, după ce rata infectării cu coronavirus a crescut.

Potrivit Daily Mail, polițiștii vor efectua controale asupra autovehiculelor care părăsesc orașul Leicester și le vor întoarce dacă nu este vorba despre călătorii de urgență.

De asemenea, vor fi date amenzi de minim 100 de lire sterline celor care vor încălca restricțiile impuse de autorități.

Ieri, 30 iunie, un fan al echipei Leicester City, Colin Browning, a scris pe Twitter un apel în care cere ca oamenii să i se alăture pentru a închiria un autocar cu 48 de locuri, către Nottingham pentru a petrece la pub în noaptea relaxării restricțiilor.

Petrecere pe stradă în Leicester, înainte ca orașul să fie închis din cauza COVID-19


Alții, scrie publicația amintită, intenționează să rezerve microbuze și autocare pentru a merge în Nottingham sau Derby și să bea în „super-sâmbăta” din acest weekend, când în restul Angliei se vor deschide pub-urile, restaurantele și barurile.

De asemenea, poliția transporturi britanică va verifica trenurile dintre cele două orașe.

Patrulele ar putea fi, de asemenea, sporite în spațiile publice pentru a pune în aplicare restricțiile, însă va fi dificil de luat măsuri întrucât ministrul Sănătății, Matt Hancock, a vorbit doare despre închiderea magazinelor, dar nu a spus nimic despre interdicții de călătorie.

Ungaria renunţă la restricţiile de tranzitare a ţării pentru cetăţenii români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Settled status: Cetățenii europeni mai au la dispoziție exact un an ca să aplice pentru rezidență în Marea Britanie

Nou virus gripal cu potențial pandemic descoperit în China. Are trăsături ale gripei spaniole