in

Londra: Agent de securitate obliga fetele prinse că furau din magazin să întrețină relații sexuale cu el


Un agent de pază al unui magazin de haine a fost găsit vinovat și condamnat după ce a fost acuzat că forța tinerele pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el, potrivit a1.ro.

Conform presei locale din Marea Britanie, bărbatul a fost condamnat pentru viol după ce oamenii legii au stabili că acesta profita de unghiurile moarte ale camerelor de supraveghere și a abuzat patru adolescente, în vârstă de 15 ani, în anul 2017, când lucra într-un magazin Primark din Kingston, Marea Britanie.

Se pare că bărbatul care prindea fetele cu hainele furate le amenința spunându-le că va contacta atât părinții și că ele vor rămâne în custodia forțelor de ordine pentru o lungă perioadă de timp, asta dacă nu făceau cum le spunea el.

Apoi, bărbatul le convingea că singura modalitate de a scăpa era dacă întrețineau acte sexuale cu el.

Agentul de securitate a fost prins după ce colegii lui au observat un comportament ciudat, inclusiv completarea incorectă a documentelor care indicau incidentele de furt din magazin, dar și din cauză că solicita ca imaginile de pe camerele de supraveghere să fie șterse.

De asemenea, era știut faptul că bărbatul păstra prezervativele în camera de control a magazinului.

Pedofil englez de 60 de ani, arestat în România, era căutat de autoritățile britanice pentru infracțiuni sexuale contra minorilor
Miliarde de euro trimise în țară de românii din diaspora. Câte autostrăzi se puteau face cu acești bani

Londra: Stația de metrou Oxford Circus, EVACUATĂ! Intervenție a poliției și pompierilor