in

Londra: asalt asupra clădirii BBC. Poliția luptă pentru apărarea studiourilor din vestul Londrei. Zeci de activiști protestează împotriva pașapoartelor de vaccinare și vaccinării copiilor

Se întâmplă acum: asalt asupra clădirii BBC. Poliția luptă pentru apărarea studiourilor din vestul Londrei.

Londra, 9 august 2021 – Zeci de activiști protestează împotriva pașapoartelor de vaccinare și vaccinării copiilor. Protestul a început în Shepherds Bush Green, în jurul orei 13.00.

Zeci de protestatari au fost filmați în timp ce încercau să intre în clădirea BBC din vestul Londrei.

Met Police a spus în această după-amiază: „Supraveghem un grup de demonstranți care, după ce au plecat de la Shepherds Bush Green în jurul orei 13:00, sunt acum adunați în afara unui local comercial din Wood Lane, White City. Nu au existat arestări, dar ofițerii sunt prezenți și vor continua să monitorizeze situația”.

Zeci de amenințări cu moartea la adresa personalului BBC

Incidentele din 9 august au loc la doar câteva luni după ce a fost dezvăluit că BBC și-a actualizat protocoalele de securitate după o serie de amenințări cu moartea la adresa personalului.

Editorul politic al Newsnight, Nicholas Watt, a fost, de asemenea, urmărit și hărțuit de manifestanți în zona Downing Street în iunie de protestatari anti-lockdown.

Fran Unsworth, directorul de știri și actualități al BBC, a declarat în iunie că abuzurile la adresa jurnaliștilor constituie o „problemă în creștere”.

Într-o scrisoare publică, Fran Unsworth a cerut personalului să frecventeze un curs de instruire despre cum să „reacționeze la un atac în persoană”.

Incidentul de astăzi a avut loc în fața fostului sediu BBC din White City.Cunoscut sub numele de BBC Media Village, site-ul este acum numit White City Place.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scoția a eliminat majoritatea restricțiilor legate de coronavirus

tarife roaming

Vești proaste: sunt reintroduse tarifele de roaming. Vodafone și EE au anunțat noile tarife