in

Londra, erupție de violență la o petrecere rave în White City, polițiști atacați cu sticle, șapte ofițeri răniți – VIDEO

Polițiștii au fost atacați cu sticle și alte obiecte, după ce au încercat să oprească o petrecere rave ilegală care a avut loc vineri seara în White City, vestul Londrei.

Filme de la fața locului arată ofițerii urmăriți pe o stradă de o gloată care aruncă sticle și cutii de bere. Evenimentul a avut loc la Havelock Close estate din White City, aproape de centrul comercial Westfield, potrivit express.co.uk.

Poliția Metropolitană a spus că șapte ofițeri au fost răniți: “Șapte ofițeri de poliție răniți și vehicule de poliție avariate în timpul răspunsului la un eveniment muzical fără licență în zona White City din Londra”.

Se înțelege că ofițerii fac parte din grupul de sprijin teritorial, specializați în controlul mulțimilor.

Poliția a cerut participanților să plece imediat din zonă. Drept răspuns, au fost atacați. Un elicopter de poliție a fost și el la fața locului.

La petreceri, au spus polițiștii, participă bande din Vestul și sudul Londrei.


În ultimele săptămâni au avut loc o serie de confruntări violente între poliție și ceicare participă la petreceri rave ilegale.
Bărbat ucis în plină zi în Islington: ucigașul a tras mai multe gloanțe asupra victimei de pe motoretă VIDEO

pub-urile restaurantele UK

S-au redeschis pub-urile şi restaurantele în UK. Britanicii şi-au reluat vechile obiceiuri: mult alcool şi scandal. Distanţarea socială, un vis