in

Londra, hoațe de buzunare filmate chiar de victime, videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare


Două hoațe de buzunare din Londra au fost surprinse în momentul când au furat geanta unor turiste, potrivit cotidianului britanic The Indepedent. Acestea au fost filmate chiar de către victime.

Nina Spencer și prietena ei, Toi McGurran, erau în vizită la Londra. În moment ce traversau Cambridge Circus, mergând spre Teatrul Palatului, acestea se filmau cu ajutorul unui selfie-stick.  După ce una din turiste a observat că îi lipsește geanta Louis Vuitton, împreună cu cardurile de credit,  precum și suma de 400 de lire sterline. Acestea au derulat imaginile pe care le-au filmat și au observat momentul când două femei le-au sustras geanta. Imaginile, postate pe rețelele de socializare, au devenit virale.

Pe video se vede că una dintre femei, îmbrăcată într-o jachetă din piele neagră, cu un smartphone roșu, se uita la geanta ei. Într-o mișcare, care a durat doar câteva secunde, cele două și-au dus planul la îndeplinire.

Nina a anunțat furtul la poliție. Potrivit Metro Online, ea a spus: “Am raportat imediat acest lucru poliției”. Mi-au cerut locația unde s-a întâmplat și le-am trimis videoclipul. “Nu credem că este posibil să avem banii înapoi acum. Dar vrem doar să fim de ajutor și să permitem poliției să fie conștienți de lucrurile care se întâmplă în oraș.”

Ea a mai adăugat: “Este trist că a trebuit să ne stricăm călătoria. Sper că poliția le poate prinde, astfel încât să nu se întâmple și altor persoane “.
Patru crime în 48 de ore. Bărbat de 20 de ani, descoperit mort în Wembley

Londra: Vapor plin cu turiști s-a ciocnit de Westminster Bridge. Martor: „Un zgomot puternic și oamenii au început să țipe”