in

Londra pierde organizarea Turneului Campionilor la tenis. Un alt oraș european va organiza edițiile 2021-2025

Arena Pala Alpitour din Torino a fost aleasă pentru a găzdui Turneul Campionilor în perioada 2021-2025, a anunţat, miercuri, 24 aprilie, ATP.

“Mutarea turneului la Torino aduce pentru prima dată această competiţie în Italia şi face ca Torino să fie al 15-lea oraş care găzduieşte prestigiosul turneu de final de sezon, de la înfiinţarea competiţiei, în 1970”, se arată într-un comunicat al forului internaţional.

Pe lista oraşelor care au candidat pentru găzduirea Turneului Campionilor, competiţia celor mai buni opt jucători de tenis din lume, s-au numărat Manchester, Singapore şi Tokyo.
În istoria sa, Turneul Campionilor a fost găzduit până acum de 14 oraşe, între care Paris, Barcelona, Melbourne, Boston, Stockholm, New York, Lisabona, Sydney şi Shanghai.

Prima ediţie a Turneului Campionilor a fost găzduită de Tokyo, în 1970. Londra a organizat Turneul Campionilor începând cu 2009, dar în pofida succesului în rândul fanilor şi jucătorilor, ATP a anunţat în august că lansează o cerere de oferte din partea altor potenţiale gazde.

Turneul s-a disputat la O2 Arena din Londra şi a înregistrat până acum circa 2,5 milioane de spectatori. Ediţia din 2018 a atras 240.000 spectatori, finala fiind câştigată în premieră de germanul Alexander Zverev, care l-a învins pe Novak Djokovic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
PNL contestă la CCR legea pentru repatrierea aurului de la Londra: „O lege depusă pe șest, fără avizul BNR”

Petiție pentru anularea vizitei președintelui Trump în Marea Britanie. „Este rasist și extremist și va provoca tensiuni”