in

Londra și nordul Angliei vor fi în lockdown două săptămâni, dacă numărul infectărilor nu scade

Boris Johnson ar putea să aplice un blocaj total în Londra și în părți din Nord pentru a combate un al doilea val de coronavirus, anunță Daily Express.

Dacă se ia această măsură, toate pub-urile, restaurantele și barurile ar fi obligate să închidă timp de două săptămâni.

Ar fi interzise și vizitele private ale familiilor la alte familii. Școlilor și magazinelor li s-ar permite să rămână deschise, împreună cu fabricile și birourile în care personalul nu ar putea lucra de acasă.

Dar surse guvernamentale spun că soarta Londrei este „în echilibru” după ce primarul capitalei a avertizat că se află într-un punct limită.

La începutul acestei săptămâni, premierul Boris Johnson a declarat că orice nou blocaj național ar amenința locurile de muncă, mijloacele de trai și contactul uman.

Lui Boris Johnson i s-au prezentat planurile săptămâna trecută, dar le-a respins.


Marea Britanie a impus săptămâna trecută noi măsuri care impun oamenilor să lucreze de acasă acolo unde era posibil și obligă restaurantele și barurile să închidă devreme pentru a aborda un al doilea val de COVID-19 cu răspândire rapidă, cu noi restricții care vor dura probabil șase luni.

Duminică au fost anunțate 5.693 noi cazuri de coronavirus și 17 morți în UK. Numărul total de cazuri a ajuns la circa 435.000, iar cel al morților la circa 42.000.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Măsuri contra panicii în supermarketuri, Morrisons și Tesco introduc rații la hârtie igienică, făină, paste…

Ciocniri violente între polițiști și protestatarii CORONASCEPTICI în centrul Londrei