in

Mai țineți minte cuplul româno-britanic Florin (24 de ani) și Philip (78 de ani)? S-au despărțit. Florin: „Mi-a dat pe săturate!”După o relație de doi ani, timp în care au fost de mai multe ori vedete ale presei mondene, Florin Marin, un tânăr de 24 de ani din comuna dâmbovițeană Vișina și Philip Clements, un fost preot anglican pensionar, în vârstă de 78 de ani, și-au spus adio.

Dacă în urmă cu doi ani spunea că este topit după cei în vârstă, Florinel a declarat pentru Adevărul că a luat această decizie după ce bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.

„Am terminat relația pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate și două palme peste față. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar așa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliția îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, și-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Politie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriți în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, a spus Florin Marin.


„Eu îl mai loveam în somn, el se răzbuna dimineața pe mine”.  Florin spune că relația lor a fost mai tot timpul tensionată și că Philip Clements era şi gelos, dar și violent.  „Eu am problemă în somn, dorm urât și probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproșa treaba asta, dar nu o făceam cu intenție. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă. El a plecat de bunăvoie și nesilit de nimeni. Nu vrea să divorțăm. Și-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în fața mea la o săptămână de la faza cu bătaia și nu am vrut să mai aud de nimic”.

Florin zice că nu vrea români: „Ce să fac cu ei?”

Casa în care au locuit cei doi este pe numele tânărului. Acesta a declarat că are și ceva bani puşi deoparte cu care vrea să înceapă o nouă relație.  „Eu vreau să plec în afară, nu știu în ce țară, dar vreau să plec. Anglia este exclusă, la fel și un viitor împreună cu el. Casa e pe numele meu. Vreau să îmi găsesc o nouă iubire. Străin vreau! Cu românii ce să fac? Momentan nu mai am nicio activitate. M-a nenorocit ăsta bătrânul”, a adăugat el.

Un preot anglican octogenar se căsătorește cu un român de 24 de ani

Un preot anglican de 78 de ani s-a căsătorit cu un român de 24. „N-am crezut niciodată că se va întâmpla la vârsta mea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Unul dintre „părinții Brexit” vine în România. Va discuta cu Meleșcanu despre situația românilor după Brexit

România se golește. Europarlamentar român: „200.000 de români părăsesc anual țara”