in

Maşina care costă cât un iPhone 5Maşina care se va lansa în 2013 in UK şi va putea fi cumpărată cu 69 de lire pe lună in leasing – noul model Sandero hatckback de la Dacia, brandul românesc care se afla sub tutela Renault.

Astfel, Dacia Sandero hatchback devine cea mai ieftină maşină nouă existentă pe piaţa britanică, după ce un alt model de la Dacia – Duster, a făcut deja furori în Marea Britanie, datorită preţului mic şi dotărilor generoase.

Anul acesta Dacia Duster a primit premiul pentru “Maşina Anului în Scotia”, iar în octombrie anul curent a „împlinit” deja 1000 de comenzi, care vor ajunge la clienţi în ianuarie 2013. Dacia nu are doar cea mai ieftină maşină din UK, dar şi cel mai ieftin SUV şi cel mai ieftin 4×4 de pe piaţa britanică.

Noua Sandero hatchback va putea fi cumpărată cu contract de leasing cu o rată echivalentă cu rata pentru un Iphone 5 ,adică 69 de lire, dar pentru a profita de această ofertă clientul trebuie să plătească un avans de 1845 de lire. Pentru un avans mai mic, de 699 de lire, clientul va plăti o rată de 99 de lire pe lună.

Aceste oferte sunt valabile pentru modelul Access al Daciei Sandero, o versiune pe benzină cu un motor de 1,2 litri, fără sistem stereo, fără închidere centralizată şi cu geamuri acţionate manual.

Alte variante ale Daciei Sandero includ motorul Diesel de 1,5 litri, care este considerat unul dintre cele mai eficiente şi eco-friendly motoare existente în acest moment pe piaţă, acesta eliminând doar 99g/km de CO2, fiind astfel singurul motor pentru care taxele de drum în UK sunt zero.

Sandero poate fi deja comandată în UK, iar primele livrări vor fi efectuate în ianuarie 2013.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

DRP a cauzat prejudicii de milioane de lei

Mediul de afaceri din Marea Britanie nu vrea ieşirea din UE