in

Marea Britanie se pregătește pentru un „mega val de căldură” în iulie – data exactă a fost anunțată

Miercuri 26 iunie a fost cea mai tare zi a anului de până acum, cu o temperatură de 30,3°C înregistrată pe aeroportul Heathrow, a confirmat Met Office. James Madden de la Exacta Weather raportează că vremea bună se poate întoarce în a doua săptămână a lunii iulie.

James Madden a spus, citat de Birmingham Mail: „Ne așteptăm ca fluxul de aer din sud să înceapă să se miște spre nord începând cu 8 iulie. Acest lucru va permite coastelor noastre (Marea Britanie și Irlanda) să fie expuse la un flux de aer mult mai cald pentru o perioadă mai lungă, ceea ce ne va pune, de asemenea, într-o poziție extrem de favorabilă pentru creșteri extinse ale presiunii și temperaturi ridicate și chiar foarte ridicate de la jumătatea lunii iulie și cea mai mare parte. din a doua jumătate a lunii.”

„Unii indicatori timpurii arată acum posibilitatea unui val de căldură major sau a unui scenariu cu vârf de căldură la mijlocul lunii iulie. Modelul computerizat CFS prezice în prezent o revenire la condiții de vreme caldă și chiar extrem de caldă”, a adăugat el.

Prognoza Met Office este optimistă.

Met Office prezice că weekendul care vine va fi destul de rece și ploios, mai ales sâmbătă, cu cele mai abundente precipitații din nord-vestul țării. Va fi o vreme foarte uscată, cu vrăji senine intercalate cu ploi.

În cursul săptămânii viitoare sunt așteptate alte sisteme meteorologice care aduc nori și ploi, însoțite de vânturi uneori mai puternice spre vest, continuând variabilitatea vremii recente.

Cu toate acestea, există unele semne că condițiile pot începe să se stabilizeze treptat spre sfârșitul săptămânii, cel puțin pentru o perioadă. Mai ales în est, unde temperaturile vor reveni treptat la valori medii sau peste medie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 3.4]

bancnota valoroasa

11.000 de lire sterline valorează o bancnotă rară de 5 lire sterline a regelui Charles, detaliul e minuscul

tubi

Se lansează în Marea Britanie o platformă gratuită care va concura cu Netflix, în SUA are deja 80 de milioane de utilizatori