in

Marea Britanie: Un bebeluș de numai 13 zile a murit infectat cu COVID-19

Un bebeluș în vârstă de numai 13 zile și care nu avea alte probleme de sănătate a murit în urma infecției cu coronavirus, a anunțat joi, 18 iunie, Serviciul Național de Sănătate (NHS).

Copilul a devenit, astfel, cea mai tânără victimă a COVID-19 în Regatul Unit, unde joi s-au înregistrat 135 noi decese provocate de această boală.

Bilanțul total oficial al deceselor anunțat de guvernul de la Londra ajunge la 42.288 de morți, din cei 300.469 de pacienți confirmați.

Până în prezent, cea mai tânără victimă din Marea Britanie, fără alte probleme medicale, era un băiat în vârstă de 13 ani, Ismail Mohamed Abdulwahab, decedat în luna martie.

Copil de nouă luni, infectat cu coronavirus. Mama: „Prima dată când ni s-a spus am râs, nu am crezut”

Copiii par să fie mai puțin predispuși decât adulții să dezvolte forme grave de COVID-19, mai ales dacă nu au patologii preexistente, însă de la începutul pandemiei 19 minori cu vârste sub 19 ani infectați cu noul coronavirus au murit în spitalele britanice.


Conform unui studiu întocmit de Școala pentru Igienă și Medicină Tropicală din Londra, publicat în revista Nature Medicine, persoanele cu vârste sub 20 de ani au o probabilitate la jumătate de a contracta COVID-19 față de cele peste această vârstă.

Același studiu mai semnalează că simptomele clinice apar în cazul a 21% dintre pacienții cu vârste între 10 și 19 ani infectați cu noul coronavirus, procent care urcă la 69% în cazul adulților în vârstă de peste 70 de ani.

Viorel Cataramă vrea să se infecteze. A mers într-o comunitate cu zeci de bolnavi şi i-a îmbrăţişat. Soţia a plecat de acasă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Fratele meu a fost omorât în Wood Green acum 4 zile”. Apel pentru repatrierea unui român ucis în nordul Londrei

au dezinfectat o casa

Unde duce teama de a nu fi infectat: un bărbat a murit şi o femeie este în stare gravă după ce au dezinfectat o casa închiriată