in

Marea Britanie „va arde” într-un „val de căldură de 30 de grade Celsius”, dar toată lumea are aceeași nemulțumire

Marea Britanie „va arde” într-un „val de căldură de 30 de grade Celsius” – Britanicilor le este greu să facă față vremii mai puțin frumoase, deoarece linia fină dintre umezeală și transpirație îi face să se plângă de condiții. Britanicii se pregătesc pentru un val de căldură, dar toată lumea are aceeași nemulțumire cu privire la condițiile meteorologice neregulate. După săptămâni de vreme sumbră, se pare că temperaturile vor crește în sfârșit în toată țara de săptămâna viitoare. Unii nu sunt mulțumiți.

Marea Britanie „va arde” într-un „val de căldură de 30 de grade Celsius”

Cerul posomorât și peticele de ploaie sunt constante în această vară, lăsând oamenii să se plângă de condițiile „umede”. Utilizatorii Reddit se ceartă în privința condițiilor meteo oribile, care se vor înrăutăți cu o caniculă de 30 de grade Celsius. Marea Britanie „va arde”, scrie Daily Star.

O postare pe subreddit-ul r/britishproblems a dezvăluit problemele vremii calde cu petice de ploaie, un utilizator spunând că este o cale de mijloc inconfortabilă. Postarea lor „prea cald pentru a purta o haină de ploaie, prea umed pentru a nu purta” a dezvăluit furia pe care o simt mulți față de vreme în acest moment.

Marea Britanie se pregătește pentru un „mega val de căldură” în iulie – data exactă a fost anunțată

Utilizatorii au scris: „Tocmai am mers să plimb câinele. Am fost leoarcă la 5 minute după ce am ieșit din casă, așa că mi-am pus impermeabilul „respirabil”. Am ajuns umed și fierbinte”. Alte comentarii au dezvăluit aceeași ură față de actuala lista a condițiilor meteorologice. Un alt utilizator a scris: „A fost o mizerie transpirată absolut toată ziua. Cum se simte atât de cald și de frig în același timp?” Un al treilea a scris: „Uneori este mai ușor să accepți să te uzi și să te schimbi”.

Au urmat sugestii pentru membrii publicului care înfrunta vremea ciudată. Un comentariu Reddit a oferit o sugestie îndrăzneață, citind: „Pot să vă sugerez umbrela?” Dar alții au fost revoltați de sugestie. Ei au scris: “Ce? În vântul ăsta????” Un alt utilizator a adăugat: „Umbrelele sunt pentru o situație preponderent fictivă în care plouă fără furtună însoțitoare. Acest lucru se întâmplă doar într-o versiune de sunet de la Hollywood a Marii Britanii, cu cutii telefonice roșii și tipi cu pălării melon. Dar oamenii continuă să le cumpere”.

Unde va lovi căldura în Marea Britanie

Hărțile arată că temperaturile vor fi în jurul mijlocului de 20 de grade – și aproape de 30 de grade Celsius duminică, 21 iulie. Condiții similare sunt așteptate și a doua zi, luni, 22 iulie. Prognoza Oficiului Meteorologic pentru acest interval de timp spune: Condițiile de weekend vor fi în mare parte răcoroase până la medii, cu unele averse uneori, majoritatea stabilite în nord-vest. Prima parte a noii săptămâni probabil va vedea un amestec de ploaie sau averse care se deplasează dinspre sud-vest, pe măsură ce se stabilește o briză mai vestică, permițând temperaturilor să se revină la medie sau chiar peste medie.

După un început mizerabil al lunii iulie, temperaturile arzătoare vor exploda Marea Britanie, cu mercurul crescând spre 30 de grade în toată țara. Folosind datele de la Met Desk, graficele arată temperaturile crescând spre 30 grade C în multe părți ale Regatului Unit, în timp ce iulie se încălzește în sfârșit după săptămâni de vreme defavorabilă. Experții spun că temperaturile vor crește în sfârșit la maxime de 30 de grade Celsius înainte de sfârșitul lunii.

Ryanair și Wizz Air avertizează urgent călătorii cu privire la întârzierile grave ale zborurilor

Hărțile ilustrează un corp substanțial de aer cald care se deplasează peste peninsula Iberică în jurul intervalului de 23 -24 iulie. Se preconizează că Londra și regiunile de sud ale Angliei se vor bucura de vremea cea mai caldă, cu temperaturi estimate să crească între 27 și 30 de grade Celsius, relatează Mirror .

Previziunile afirmă: „În general, pare să devină cald în Europa centrală și răcoare în estul Atlanticului de Nord, cu Marea Britanie situată la graniță, sugerând că temperaturile vor fi aproape sau ușor sub medie în Irlanda de Nord și în alte părți de vest ale Marii Britanii, dar probabil peste normal în estul Angliei și al Scoției.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.2]

Drivers packing

Atenție, șoferi: Amenzi de până la 1.000 de lire pentru vehiculele supraîncărcate în vacanță

Cumpărătorii se plâng că plățile cu cardurile Visa nu funcționează și nu pot retrage numerar. „Este o problemă națională”