Menu
in

Măștile nu mai sunt obligatorii în spitalele din Anglia. Numărul cazurilor de Covid a scăzut cu 95% de la începutul anului

* Știri Marea Britanie * Măștile se elimină în spitalele din Anglia * Măștile de față nu mai sunt obligatorii în spitale și cabinetele de medici de familie.

Măștile se elimină în spitalele din Anglia

Schimbare majoră în UK: măștile de față au fost eliminate în spitale și cabinete de medici de familie din întreaga țară. Spitalele au acum libertatea de a-și stabili propriile reguli și reglementări privind utilizarea măștilor de față.

Scrisoarea NHS

NHS England și-a schimbat recomandările într-o scrisoare către toate instituțiile locale de sănătate. Scrisoarea spune că cei care merg la spitale și la cabinetele de medicină generală – indiferent de calitate – nu trebuie să poarte măști pentru față „cu excepția cazului în care aceasta este o preferință personală”.

Cu toate acestea, dacă aveți o afecțiune respiratorie – ar trebui să vă acoperiți fața „dacă tolerați” masca. Pacienților care au sau despre care se crede că au Covid ar trebui să li se dea o mască facială la sosirea într-o secție. Dar numai „dacă acest lucru poate fi tolerat și este considerat sigur pentru pacient”, se arată în scrisoare.

Boris Johnson: „Spitalele vor fi supuse unei presiuni considerabile din cauza OMICRON”

Unele cabinete vor încă mască

NHS a stabilit noile reguli, spitalele fiind libere să-și aleagă propriile linii directoare.

O serie de cabinete de medici și centre de sănătate au eliminat deja semnele de solicitare a măștii, deși unele insistă să le poarte, atât asupra personalului, cât și asupra pacienților.

Unii pacienți din spitale pot fi obligați să poarte măști în unele zone cu risc ridicat, cum ar fi unitățile de cancer și secțiile de îngrijire a persoanelor în vârstă.

Folosirea măștii rămâne recomandată în zonele cu risc ridicat, dar regulile ar trebui să fie „ghidate de evaluarea locală”.

Personalul care ar putea intra în contact cu cineva cu coronavirus ar trebui să continue să poarte măști ca parte a EIP, scrie mylondon.news..

Spitalele din Londra interzic vizitele. O mare parte din personalul medical este infectat cu COVID

10.000 cazuri de Covid

În 7 iunie, Marea Britanie a înregistrat 10.237 de cazuri, o scădere dramatică de 95% față de cele 219.290 de persoane care au fost înregistrate ca infectate la 4 ianuarie anul acesta. Potrivit site-ului web NHS, „Majoritatea persoanelor cu coronavirus (COVID-19) sau simptome de COVID-19 se simt mai bine în câteva săptămâni. S-ar putea să vă puteți îngriji acasă în timp ce vă recuperați.”

Armata ajută spitalele aflate în criză din cauza COVID-19 în Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version