in

Membră a Statului Islamic amenință pe Twitter: „Nu m-aș duce în centrul Londrei în iunie!”

O femeie care pretinde că face parte din cadrul reţelei Stat Islamic (SI) a anunţat că în această vară vor avea loc atentate la Londra, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

“Sincer, dacă aş fi în locul vostru, nu aş merge în centrul Londrei în iunie… şi nici în iulie. Nu aş merge deloc acolo, mai ales cu metroul“, a scris pe Twitter Sally Jones, cunoscută sub numele de Doamna Teroare.

Femeia s-a convertit la islam, și pretinde că se ascunde în prezent în oraşul irakian Mosul, aflat sub ocuparea Stat Islamic. Ea a mai publicat mesajul “Anglia…boom”, înainte de a i se suspenda contul de reţeaua de socializare.

Sally Jones a anunţat pe Twitter că s-a întors în Irak pe perioada verii şi că l-a luat cu ea pe fiul ei. “Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt înapoi în Irak pe perioada unei veri frumoase, alături de fiul meu!”, a scris ea.

Soţul extremist al lui Jones, Junaid Hussain, un hacker originar din oraşul britanic Birmingham, a fost ucis de un raid american cu drone în oraţul sirian Raqqa, anul trecut.

Femeia a mai menţionat că aşteaptă cu nerăbdare că moară şi i-a ironizat pentru uciderea soţului ei pe cei care au ghidat dronele, .


“Nu poţi sta acolo cu ceaiul şi brioşele şi ordonând să se efectueze raiduri cu drone asupra fraţilor din Marea Britanie, fără a primi o replică din partea Stat Islamic”, a avertizat ea.

Jones a cerut femeilor britanice să comită atacuri împotriva civililor în Marea Britanie în timpul Ramadanului.

 

Femeia în vârstă de 47 de ani sugerase iniţial că ar putea deveni un kamikaze. “Ştiu ce fac. Paradisul are un preţ şi sper că acesta va fi preţul pentru a intra în Paradis”, a scris ea.

Agenția de Informații a SUA: ISIS pregătește atentate în Marea Britanie

Zeci de jihadişti ar putea pregăti atacuri în Marea Britanie

Atenție unde mergeți la plajă! Puteți fi atacați de vânzătorii ambulanți sau puteți avea o bombă sub șezlong

Fost premier britanic: „Milioane de musulmani – fundamental incompatibili cu lumea modernă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
MEGA-PETRECERE, MEGA-INAUGURARE! Cerbul Carpatin deschide cel mai mare local românesc din Londra

Un tramvai din Birmingham a fost numit Ozzy Osbourne. Solistul Black Sabbath a fost prezent la inaugurare