in

Mesajul lui Boris Johnson de Crăciun: ”Hristos ne învață să ne vaccinăm” – VIDEO


Boris Johnson a invocat învăţăturile lui Iisus Hristos pentru a îndemna populaţia să îşi facă o doză booster, într-un mesaj emis pentru a marca un Crăciun despre care a spus că va fi „semnificativ mai bun” decât cel de anul trecut.

Într-o declaraţie video filmată în faţa bradului de Crăciun din Downing Street, premierul le-a mulţumit celor care „se vaccinează nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru prieteni şi familie şi pentru toţi cei cu care se întâlnesc”.

„Aceasta este, la urma urmei, învăţătura lui Iisus Hristos, a cărui naştere se află în centrul acestei uriaşe sărbători – că ar trebui să ne iubim aproapele aşa cum ne iubim pe noi înşine”, a spus el.

Primul ministru britanic a precizat că nu poate spune că pandemia s-a terminat, dar a subliniat că mulţi oameni pot sărbători cu mai mulţi membri ai familiei anul acesta decât anul trecut, relatează The Guardian, citat de Mediafax.

Boris Johnson, soția și angajații săi, fotografiați la o petrecere în timpul ultimului lockdown. „Oamenii erau la muncă”

„Dacă în acest an aveţi nevoie de un curcan mai mare şi aveţi mai multe vase de spălat, atunci este un lucru bun, pentru că aceste ritualuri contează atât de mult. Şi sper că oamenii se vor bucura de Crăciunul din acest an cu atât mai mult”, a spus el.


Johnson a fost botezat catolic, dar a discutat rareori despre religia sa. El s-a căsătorit cu soţia sa, Carrie, la catedrala catolică Westminster la începutul acestui an. Când a fost întrebat dacă este catolic practicant, Johnson a răspuns: „Nu discut aceste probleme profunde”.

Boris Johnson îi imploră pe britanici să își facă a treia doză: „Vine un val mare de Omicron”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

bill gates pandemie

Bill Gates: „Posibil să intrăm în cea mai gravă parte a pandemiei”. Miliardarul vine cu o nouă prezicere

Marea Britanie, cel mai mare număr zilnic de infectări cu COVID. Peste 90.000 de cazuri de Omicron

Marea Britanie, cel mai mare număr zilnic de infectări cu COVID. Peste 90.000 de cazuri de Omicron