in ,

Metrourile din Londra, arhipline în prima zi a interdicțiilor anunțate de Boris Johnson

Muncitorii din Londra s-au îmbulzit în trenuri, de dimineață, demonstrând că interdicțiile anunțate de premierul Boris Johnson pe 23 martie nu au niciun fel de efect în rândul populației.

Câteva fotografii postate pe rețelele de socializare arată noi imagini cu oameni călătorind în vagoane aglomerate, foarte aproape unul de celălalt, cu toate că „distanțarea socială” prevede cel puțin doi metri între oameni.

Prima zi de interdicție: Mai mulți români în fața Consulatului din Londra, închis de o săptămână

Marea Britanie se închide. Oamenii nu mai au voie să părăsească locuințele decât în scopuri limitate. Magazinele care vând lucruri neesențiale vor fi închise

Asistenta Julia Harris, care lucrează la Imperial College NHS Trust din Londra a declarat pentru agenția de știri PA, citată de Birmingham Live, că și-a schimbat traseul de dimineață pentru a evita aglomerația, însă a constatat că și cealaltă linie de metrou pe care a ales-o, District, este la fel de aglomerată.

„Toate scaunele din vagoane erau ocupate, iar mulți erau nevoiți să stea în picioare”, a declarat asistenta.

„Nu cred că lucrurile se îmbunătățesc, deoarece o mare masă de oameni circulă devreme, dimineața”, a mai spus ea, referindu-se la interdicțiile impuse de guvernul britanic.

 „Sunt îngrijorată pentru că trebuie să mă duc la lucru. Nu am de ales, pentru că am destul de mult drum de făcut. Sunt îngrijorată că m-aș putea infecta mai repede în metrou decât la spital”, a conchis asistenta.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prima zi de interdicție: Mai mulți români în fața Consulatului din Londra, închis de o săptămână

Regina Elisabeta

Lecţie de stil de la Regina Elisabeta: ruj roșu pentru un moral ridicat împotriva pandemiei