in

Milioane de clienți ai acestei bănci vor primi un bonus de 100 de lire sterline începând de astăzi

Banii sunt plătiți către aproape 3,9 milioane de clienți ca parte a schemei Nationwide Fairer Share – dar trebuie să aveți un cont curent eligibil, plus un cont ipotecar sau de economii. Milioane de clienți ai Nationwide vor începe să primească un bonus de 100 GBP de astăzi.

Bonus de 100 de lire sterline începând de astăzi

Banii sunt plătiți către aproape 3,9 milioane de clienți ca parte a schemei Fairer Share a societății de construcții, care a fost confirmată luna trecută. Pentru a fi eligibil pentru plată, trebuie să aveți un cont curent eligibil, plus un cont ipotecar sau de economii la Nationwide. Contul dvs. curent trebuie să fi fost deschis până la 31 martie 2024 sau înainte.

Puteți citi mai jos criteriile exacte de calificare pentru fiecare tip de cont curent la nivel național. Dacă aveți un credit ipotecar rezidențial Nationwide, trebuie să fi fost dator de cel puțin 100 GBP la 31 martie 2024, iar pentru economii, trebuie să fi avut cel puțin 100 GBP în total într-unul sau mai multe conturi de economii personale sau ISA de numerar cu Nationwide în 31 martie 2024.

Marea Britanie, schema prin care primiți bani pentru a consuma mai puțină electricitate. „Va funcționa tot anul”

Plata de 100 de lire sterline se efectuează între 13 iunie și 28 iunie 2024, așa că nu toată lumea o va primi astăzi. Aceasta este a doua plată pe care Nationwide o face prin intermediul schemei sale Fairer Share, scrie Mirror.

Debbie Crosbie, directorul executiv al Nationwide, a declarat: „Performanța noastră financiară puternică înseamnă că suntem capabili să oferim mai multe modalități pentru ca membrii noștri să beneficieze de succesul nostru. Acest lucru este posibil doar pentru că suntem în proprietatea membrilor și toate profiturile noastre sunt reinvestite în beneficiul lor.”

Modificări privind accesul la numerar în Marea Britanie: FCA introduce noi reguli

Nationwide Fairer Share – conturi curente eligibile

Iată criteriile suplimentare de calificare pentru fiecare cont curent la nivel național:

FlexOne, FlexStudent sau FlexGraduate: trebuie să fi primit cel puțin o plată în, sau să fi efectuat o plată din contul dvs., în luna martie 2024. Acest lucru nu contează dacă ați efectuat o trecere la contul dvs. utilizând Serviciul de schimbare a contului curent între 1 ianuarie 2024 și 31 martie 2024.

FlexAccount, FlexDirect sau FlexBasic: în două din cele trei luni din ianuarie 2024, februarie 2024 și martie 2024, trebuie să fi primit cel puțin 500 GBP în contul curent, fără a include transferurile din alte conturi Nationwide și să fi efectuat cel puțin două plăți din contul dvs. curent, sau trebuie să fi efectuat cel puțin zece plăți din contul dvs. curent. Din nou, acest lucru nu contează dacă ați efectuat o trecere la contul dvs. utilizând Serviciul de schimbare a contului curent între 1 ianuarie 2024 și 31 martie 2024.

FlexPlus: plătiți taxa lunară pentru menținerea contului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Wizz Air desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru întârzieri pentru al treilea an consecutiv

Banca Angliei emite un avertisment urgent pentru rezidenții din Marea Britanie