in

Ministrul britanic al Sănătății, prins cu AMANTA: „A angajat-o cu banii contribuabililor, în timpul pandemiei”

Ministrul britanic al sănătății, Matt Hancock, a avut o relație secretă cu cel mai apropiat colaborator al său, a dezvăluit azi The Sun.

Hancock și-ar fi trădat soția, cu Gina Coladangelo, 43 de ani, pe care același ministru „a angajat-o anul trecut cu banii contribuabililor, în timp ce Covid a explodat Marea Britanie ”, scrie tabloidul britanic.

Hancock, în vârstă de 42 de ani, și milionara lobbyistă Gina au fost surprinși de o telecameră în timpul unei întâlniri fierbinți în biroul său din Whitehall.

„Nu veniți la Londra!”, apel șoc al ministrului Sănătății, Hancock le cere britanicilor să evite Oxford Street pentru cumpărăturile de Crăciun

Informatorii au dezvăluit că ministrul Sănătății a fost văzut înșelând-o pe soția sa (căsătorită de 15 ani) cu doamna Coladangelo, care era și ea căsătorită.

A fost văzut sărutând-o la sediul central al Departamentului de Sănătate din Londra în timpul orelor de birou, luna trecută, când tulpina mutantă a început să se răspândească.


Anglia: Noi restricții până „la sfârșitul săptămânii”. Hancock: „Nu știm când vom ieși din lockdown”

O sursă din Whitehall a declarat pentru The Sun că este „șocant faptul că domnul Hancock a avut o aventură în mijlocul unei pandemii cu un consultant și a folosit bani publici pentru a o angaja”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
România a actualizat listele de risc epidemiologic. Situația este neschimbată pentru Marea Britanie: 14 zile de carantină

Șeful Ryanair îl atacă pe ministrul britanic al Transporturilor pentru listele de călătorie: „A făcut o mizerie”