in

Moartea Reginei a fost o surpriză: cu două zile înainte a primit-o pe Liz Truss. „Șoc uriaș pentru națiune și pentru lume”

Știri Marea Britanie – Moartea Reginei a fost o surpriză – Regina Elisabeta a murit la Castelul Balmoral, joi seara, la vârsta de 96 de ani. În urmă cu doar două zile, ea a primit-o pe Liz Truss, premierul britanic.

Moartea Reginei a fost o surpriză

Regina Elisabeta a murit. Joi după-amiază, monarhul britanic de lungă durată a murit la vârsta de 96 de ani la Castelul Balmoral, după 70 de ani pe tron.

În ciuda sănătății sale îngrijorătoare, moartea ei a fost o surpriză. Cu doar două zile în urmă, regina Elisabeta a apărut la ultima ei apariție publică.

După cum spune tradiția, Regina l-a întâmpinat pe noul prim-ministru britanic, Liz Truss (47 de ani), după predecesorul ei Boris Johnson (58 de ani).

Deși nu a primit-o pe Truss la Palatul Buckingham ca pe predecesorii ei, ci la Castelul Balmoral din Scoția, nu au existat semne că regina britanică va muri doar două zile mai târziu. Ea a apărut în public cu buze roșii și un zâmbet strălucitor. Doar mâna ei albastră trezea îngrijorare.

Liz Truss:„Șoc uriaș pentru națiune și pentru lume”.

Premierul britanic Liz Truss a vorbit joi seara în fața Downing Street despre decesul Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Premierul a spus: „suntem cu toții devastați” la aflarea veștii morții Reginei, care este un „șoc uriaș pentru națiune și pentru lume”.

Conform BBC, Liz Truss a descris-o pe Regină ca fiind „o stâncă pe care a fost construită Marea Britanie modernă”, adăugând: „Marea Britanie este marea țară care este astăzi datorită ei”.

Ea a spus că Regina a fost o sursă de inspirație pentru ea, precum și pentru mulți britanici. „Devotamentul ei față de datorie este un exemplu pentru noi toți”, a mai spus premierul.

Regina, înlocuită de prințul Charles pentru prima oară. Suverana Marii Britanii va fi absentă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra

Cum să faceți o cerere pentru accidente petrecute la bordul unui avion sau al unei nave/ambarcațiuni