in

Un bărbat de 44 de ani a murit subit în timpul unui zbor Jet2, avionul a aterizat de urgență

Mort subit la bordul avionului Jet2 – Un bărbat de 44 de ani a murit la bordul unui zbor Jet2 către Glasgow, după ce i s-a făcut rău la bord. Alarma a fost dată pe cursa care a plecat din Antalya, în Turcia, marți, 7 martie, când bărbatul „nu s-a trezit”.

Citește și: Două surori din Marea Britanie au murit subit, la trei săptămâni una de cealaltă

Mort subit la bordul avionului Jet2

Membrii echipajului de cabină au efectuat manevre de resuscitare pe bărbatul de 44 de ani timp de 40 de minute, dar în ciuda eforturilor depuse de personal, acesta a rămas fără viață.

“A fost foarte trist”

O urgență în aer a fost declarată lângă aeroportul din Glasgow în jurul orei 18.40. Un pasager a spus, pentru Daily Record: „Eram la aproximativ 40 de minute de aterizare și în minutul următor, tot echipajul de cabină a început să alerge spre locurile din spatele meu. Un bărbat fusese tras pe culoar și încercau să-i facă respirație gură la gură.

Mort subit la bordul avionului Jet2 – Pilotul a venit să ne informeze că va trebui să facem o aterizare de urgență din cauza unui incident medical la bord. A trebuit să aterizăm cu toate luminile din cabină aprinse și a fost destul de înfricoșător pentru că știi că este destul de periculos.

În timp ce se întâmpla asta, încă erau acolo jos, încercând să-l resusciteze pe bărbat. Oamenii plângeau și foarte zguduiți de asta, a fost foarte trist.


Când am aterizat, au intervenit paramedicii și au stat încă în avion aproximativ o jumătate de oră înainte ca oamenii să fie lăsați să coboare. Toți cei din avion au fost foarte supărați, dar personalul de la Jet2 a fost atât de profesionist și de respectuos în timpul incidentului”.
Citește și: Familie distrusă după ce o fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei. „Atac de cord”

Declarațiile poliției și ale companiei

Mort subit la bordul avionului Jet2 – Un purtător de cuvânt al poliției din Scoția a declarat: „Am fost anunțați în jurul orei 19.20, marți, 7 martie, că un bărbat de 44 de ani s-a îmbolnăvit la bordul unui zbor care sosise pe aeroportul Glasgow. Bărbatul a fost declarat decedat la scurt timp mai târziu.”

Un purtător de cuvânt al Jet2 a declarat: „Putem confirma că zborul LS110 de la Antalya la Glasgow a solicitat o aterizare prioritară marți seara, din cauza unui client care nu răspundea la bord. Din păcate, putem confirma că clientul a decedat. Gândurile noastre sunt la familia clientului și prieteni în acest moment foarte dificil.”
Citește și: Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Furtunile zăpadă vânturile puternice probleme

Furtunile de zăpadă și vânturile puternice vor cauza probleme în Marea Britanie, s-a înregistrat cea mai rece noapte din acest an

Concluzia studiu făcut laburiști

Concluzia unui studiu făcut de laburiști: nivelul de trai în UK ar putea rămâne în urma României în următorii şapte ani