in

A murit unul dintre cei mai brutali criminali în serie din Marea Britanie. A ucis cinci copiiLa mijlocul anilor 1960, mai multe crime de o brutalitate ieșită din comun, ale căror victime erau copii, provoca o panică și groază în Marea Britanie. Criminalii, un cuplu britanic: Ian Brady și Myra Hindley, supranumită în presa vremii „cea mai demonică femeie din Marea Britanie„.

Cei doi au fost întemnițați în 1966. Brady a fost condamnat pentru abuzarea sexuală și uciderea lui John Kilbride, de 12 ani, iar Myra Hindley, pentru moartea lui Lesley Ann Downey, de 10 ani, și a lui Edward Evans, de 17 ani.

În 1987, aceștia au mai mărturisit două crime comise împreună: uciderea lui Pauline Reade, de 16 ani, și a lui Keith Bennett, de 12 ani.


Cadavrul lui Bennett nu a fost însă găsit niciodată.

„Nimic din comportamentul criminal pe care îl întâlnisem până atunci nu mi-a pătruns inima cu aceeași intensitate paralizantă (ca în cazul crimelor comise de Brady și Hindley – n.r.)”, spune John Stalker, fost șef adjunct al poliției din Manchester.

În 1985, Brady a fost diagnosticat cu psihopatie, fiind mutat la o un spital de psihiatrie în regim de maximă siguranță.

Myra Hindley a murit în 2002 pe fondul unei bronhopneumonii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În România, unul din 50 de cetățeni are telefoanele ascultate. Statul securistic nu a murit

Doi dintre adolescenții arestați în cazul morții lui Răzvan Sîrbu au fost puși sub acuzare