in

Netflix elimină cel mai ieftin plan fără publicitate pentru TOȚI abonații – iată ce trebuie să știți

Dacă sunteți abonat Netflix pe planul său „de bază”, va trebui să plătiți 3 lire sterline în plus pe lună (36 lire sterline pe an) pentru a viziona fără reclame la cel mai mic preț. Gigantul de streaming a renunțat la planul pentru noii utilizatori anul trecut, dar acum este abandonat și pentru abonații existenți. Iată ce trebuie să știți.

Trucul secret al Ryanair de a rezerva zboruri pentru mai puțin de 20 de euro

Abonații Netflix vor avea acces la planul de bază revocat

Iată principalele informații necesare: 

  • Ai planul de bază? Veți fi mutat automat la planul „Standard cu reclame”. Acest lucru se datorează faptului că planul de bază este eliminat. A fost eliminată pentru clienții noi și care se alătură din nou în iulie 2023. 
  • Standardul cu reclame costă 4,99 lire sterline pe lună, comparativ cu 7,99 lire sterline. Deci, veți economisi 3 GBP pe lună (36 GBP pe an). DAR acum veți vedea reclame înainte și în timpul emisiunilor TV și filmelor selectate. Netflix spune că vă puteți aștepta să vedeți „câteva reclame scurte pe oră”, deși își propune să le plaseze în timpul pauzelor naturale ale complotului. De asemenea, este posibil să nu mai puteți accesa unele emisiuni TV și filme.
  • Când vei fi schimbat. Netflix a început să elimine abonații din planul său de bază în aprilie, deși procesul este încă în desfășurare. Nu se știe încă o dată de încheiere.
  • Nu vreți reclame? Cea mai ieftină opțiune fără anunțuri este „Standard”, care costă 10,99 GBP pe lună.  Adică 3 lire sterline pe lună (36 lire sterline pe an) mai mult, deși poate doriți să așteptați până când planul de bază se va încheia pentru a profita la maximum de prețul mai mic de abonament. De asemenea, verificați dacă puteți economisi partajând un cont unui prieten sau membru al familiei care locuiește cu dvs. Cu standard, puteți viziona pe două ecrane simultan. Deci, obținerea unui abonament și împărțirea costului înseamnă că amândoi veți plăti doar 5,50 GBP pe lună.
  • Dacă locuiți cu alți doi sau trei care folosesc Netflix, puteți economisi și mai mult împărțind planul „Premium”.  Acesta este 17,99 GBP pe lună, așa că ați plăti 6 GBP pe lună sau 4,50 GBP pe lună fiecare. Veți putea viziona și în ultra HD.

Se lansează în Marea Britanie o platformă gratuită care va concura cu Netflix, în SUA are deja 80 de milioane de utilizatori

Cum se compară planurile Netflix

Consultați tabelul de mai jos pentru planurile disponibile Netflix, plus caracteristicile lor cheie:

Iată cât costă planurile disponibile Netflix, potrivit moneysavingexpert.com

PlanuriStandard cu reclameStandardPremium
Cost lunar4,99 GBP10,99 GBP17,99 GBP
Dispozitive pe care puteți transmite în flux în același timpDouăDouăPatru
Vizionare fără reclame?Nudada
Calitatea picturiiFull HD (1080p)Full HD (1080p)Definiție ultra-înaltă (4K+HDR)
Puteți descărca pentru a viziona offline?Da – pe două dispozitiveDa – pe două dispozitiveDa – pe șase dispozitive
Puteți adăuga utilizatori din afara gospodăriei dvs.?NuDa – unul pentru 4,99 GBP/lună suplimentarDa – două pentru 4,99 GBP/lună în plus fiecare
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

compensația în cazurile de amputare

Cum se evaluează compensația în cazurile de amputare?

someri uk

Un producător renumit de electrocasnice elimină 1.000 de locuri de muncă în Marea Britanie