in

Noi reguli în pub-urile englezești după ridicarea restricțiilor: Nu se mai bea la bar, sarea și piperul dispar de pe mese


Recipientele pentru sare și piper vor fi eliminate de pe mese, iar consumatorilor li se va interzice să stea la bar, se arată în planurile guvernului britanic pentru deschiderea localurilor, începând cu 4 iulie.

Servirea tip bufet, ar putea, de asemenea, să fie interzisă, în timp ce notele de plată ar putea fi doar în format digital, pentru minimalizarea răspândirii coronavirusului.

Toate acestea apar, potrivit The Telegraph, într-un document de 75 de pagini pe care miniștrii cabinetului Johnson trebuie să își dea acordul înainte ca barurile, pub-urile, cafenelele și restaurantele din Anglia să se redeschidă, cel mai probabil pe 4 iulie.

Ministrul Raab: Frizeriile, pub-urile și restaurantele nu se deschid până în iulie

Prezentarea guvernului include ghiduri adaptate pentru întreprinderile individuale, precum pub-uri, restaurante, hoteluri, parcuri de distracții, cluburi de noapte și parcuri de vacanță.

Persoanele care merg la restaurant sau în pub pentru mâncare, ar trebui să se aștepte la meniuri reduse, deoarece personalul din bucătărie va trebui să păstreze distanțarea socială.

Oaspeților care folosesc facilități ale hotelului, cum ar fi săli de sport, spa-uri și piscine ar putea li se ceară să se schimbe în camerele de hotel, pentru a evita supraaglomerarea vestiarelor. Sălile de gimnastică vor trebui să îndepărteze benzile de alergare și alte echipamente, pentru a asigura o distanță sigură între clienți.

Restaurantele din Austria vor fi deschise până la ora 22.00, chelnerii vor purta măști, clienții nu
Cine intră în Marea Britanie stă 14 zile în carantină. De când se aplică măsura guvernului britanic și ce riscă cei care o încalcă

Liderii europeni, supărați că Marea Britanie impune carantina la intrarea în țară. Franța: „Vom răspunde cu aceeași monedă”