in

„Nu veniți la Londra!”, apel șoc al ministrului Sănătății, Hancock le cere britanicilor să evite Oxford Street pentru cumpărăturile de Crăciun

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock a făcut un apel către britanicii pregătiți să invadeze magazinele londoneze din Oxford Street, să-și anuleze planurile, deoarece Londra intră în restricțiile de nivel 3 din această săptămână.

Londra urmează să se oprească, deoarece Matt Hancock a anunțat că orașul va intra în restricțiile de nivel 3 începând cu miercuri 16 decembrie. Capitala, împreună cu sud-vestul regiunii Essex și sudul Hertfordshire, a fost supusă schimbării din cauza o „creștere exponențială foarte accentuată” a cazurilor de coronavirus.

Secretarul pentru sănătate a informat Camera Comunelor cu privire la decizie, adăugând că acest lucru ar afecta și posibilitatea oamenilor de a face cumpărături de Crăciun în magazine, potrivit Daily Express.

Fostul secretar pentru sănătate, Jeremy Hunt, l-a întrebat: „La doar 11 zile de Crăciun, mulți oameni se vor gândi la cumpărăturile de Crăciun. De miercuri, dacă locuiți în afara Londrei, va fi împotriva reglementărilor să intrați în Oxford Street pentru a vă face cumpărăturile de Crăciun?

Dacă locuiți în Londra, va fi împotriva reglementărilor să vă faceți cumpărăturile de Crăciun. Singura modalitate de a face cumpărăturile de Crăciun în mod legal acum este doar online?”

Matt Hancock a răspuns: „Întrebarea pe care o puneți despre cumpărăturile de Crăciun este importantă.


Se recomandă ca oamenii să reducă deplasările, cu excepția celor absolut necesare, într-o zonă de nivel 3.

De asemenea, ar trebui să reducă deplasările acolo unde este necesar către o zonă de nivel 3.

Așadar, am luat această măsură pentru a încerca să protejăm oamenii și pentru a încerca să încetinim răspândirea acestui virus și este absolut corect ceea ce trebuie făcut”.

În ciuda faptului că zonele au fost ridicate la cel mai înalt nivel de restricții, întreaga țară le va reduce temporar pentru o parte din perioada vacanței de Crăciun.

În perioada 23-27 decembrie, britanicilor li se va permite să formeze o „bulă de Crăciun” cu trei gospodării.

Guvernul a confirmat că acest lucru va permite oamenilor să se amestece în interior în case private, să rămână peste noapte și chiar să călătorească liber.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Londra intră în nivelul trei al restricțiilor pentru pandemia de COVID-19. O nouă variantă a coronavirusului îngrozește sud-estul Angliei

Brexit. Se întrevede posibilitatea încheierii unui acord post-Brexit. Boris Johnson face unele concesii UE