in

Numărul oficial al victimelor COVID-19 în Marea Britanie a depășit 40.000. Rata transmiterii virusului crește periculos în nord-vestul și sud-vestul Angliei

Numărul oficial al victimelor COVID-19 în Marea Britanie a depășit 40.000 în timp ce Ministerul Sănătății a anunțat alte 357 de decese în ultimele 24 de ore.

Pe lângă aceste lucruri este îngrijorător faptul că în nord-vestul și în sud-vestul Angliei rata transmiterii virusului a început să crească, cifra R care este etalonul guvernului în ceea ce privește relaxarea restricțiilor fiind acum peste 1.

Potrivit Daily Mail, NHS England a înregistrat astăzi 123 de decese, în spitale. În celelalte provincii au fost anunțate 19 victime. Restul deceselor s-au produs la domiciliu sau în casele de îngrijire.

ONS: Numărul real al victimelor din UK, mai mare cu 10.000 decât cel prezentat de Ministerul Sănătății. 44.000 de morți din cauza COVID-19

Numărul oficial de decese cauzate de Covid-19 este acum de 40.261 – cu toate că cifra reală este mai mare cu mii.

Estimări separate ale experților de la Autoritatea de Sănătate Publică din Anglia și de la Universitatea Cambridge sugerează că rata R – numărul mediu de persoane pe care un pacient cu COVID-19 le infectează – este peste nivelul de pericol în nord-vestul și sud-vestul Angliei.


SAGE a declarat că rata generală a rămas între 0,7 și 0,9 pe ansamblul Marii Britanii, dar a recunoscut că poate fi mai mare în Anglia.

INE aruncă bomba: 20.000 de decese în plus din cauza virusului în Spania, totalul morților este de 48.000

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jaf cu pistolul la tâmplă în Belfast. Român acuzat că a legat două femei, le-a amenințat cu arma și le-a jefuit

Guvernul britanic NU este de acord cu purtarea măștilor în magazine și alte spații publice