in

O explozie a distrus o casă la Londra, fetiță de 4 ani ucisă. „Suntem cu toții devastați”


 Știri Marea Britanie – Fetiță de 4 ani moare la Londra – O fetiță de patru ani a murit în această dimineață (luni, 8 august) într-o explozie de gaz care a distrus o locuință. În urma exploziei, trei persoane au fost transportate de urgență la spital cu răni care le-au pus viața în pericol. Copilul a fost acum declarat decedat, a confirmat Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS), după ce a fost găsită în dărâmături.

Fetiță de 4 ani a murit la Londra

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță a declarat: „În această dimineață, alături de colegii de la Brigada de Pompieri din Londra, am participat la un incident în Galpin’s Road, Thornton Heath (Croydon). Am tratat patru persoane. Unul a fost externat la fața locului, iar alți trei au fost transportați la spital. Din păcate, la fața locului a fost declarat și un copil decedat. Toate echipajele serviciilor de ambulanță din Londra au fost acum rechemate.”

Fetița a fost scoasă de sub dărâmături

Poliția Metropolitană a confirmat ulterior că copilul găsit mort în urma exploziei din Drumul lui Galpin se crede că este o fetiță de patru ani. O declarație a spus: „Poliția a fost chemată la scurt timp după ora 7 dimineața luni, 8 august, în urma raportărilor privind un incendiu și explozie la o proprietate rezidențială din Galpin’s Road, Mitcham.

„Departamentul de pompieri din Londra a participat și cadavrul unui copil, despre care se crede că este o fetiță de patru ani, a fost recuperat dintr-o clădire. Rudele ei apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri special instruiți.

„O anchetă cu privire la cauza incidentului, alături de colegii de la LFB, rămâne în derulare. Închiderile de drumuri vor rămâne în vigoare în jurul scenei în timp ce lucrările continuă.”, scrie MyLondon.news.

PANICĂ în centrul LONDREI: „A fost ca o explozie uriașă, ca și cum ar fi căzut o bombă”. Patru case au fost afectate


Explozie la 7 dimineața

Locuitorii au auzit o bubuitură uriașă în jurul orei 7 dimineața și LFB a fost sunat la ora 7.08 după ce explozia a zguduit zona. Poliția a confirmat că o scurgere de gaz a fost cauza exploziei.

Consiliul Merton a declarat explozia un „incident major” și a deschis un centru de evacuare la Centrul New Horizons. Aproximativ 40 de proprietăți au fost evacuate, 100 de rezidenți fiind sprijiniți la centrul comunitar.

Liderul Consiliului Merton a spus că incidentul a fost rezultatul unei explozii de gaz. Ross Garrod a spus: „Suntem cu toții devastați de știrile de astăzi cu privire la moartea tragică a unui copil, ca urmare a unei explozii de gaz pe Galpin’s Road.

Gândurile și inimile noastre sunt cu familia afectată și știu că toată lumea din comunitatea noastră va simți la fel. Locuitorii au, pe bună dreptate, întrebări la care doresc răspunsuri, iar autoritățile competente desfășoară o investigație completă.”

Explozie misterioasă în sudul Angliei:  „Am crezut că ne-au invadat rușii. Că a căzut o bombă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Baie de sânge la Londra: 3 zile de violență îngrozitoare, patru înjunghiați și doi împușcați, doi morți

facturi energie uk

Facturile de energie din Marea Britanie se estimează că vor ajunge la 4.266 de lire sterline pe an din ianuarie