in

Panică pe Aeroportul Stansted. Tânără de 25 de ani a încercat să deturneze un avion: „Vă ucid pe toți!”


O tânără în vârstă de 25 de ani, din Marea Britanie, a provocat haos la bordul unui avion, iar autoritățile au ridicat de la sol două avioane de vânătoare, după ce tânăra a încercat să intre peste piloți și să deturneze avionul.

Tânăra, identificată drept Chloe Haines, s-a îmbarcat într-un avion al companiei Jet2 care circula pe ruta Stansted (Marea Britanie) – Dalaman (Turcia).

La un moment dat, după decolare, ea a început să strige: „O să vă ucid pe toți!”‘ și chiar a încercat să intre în cabina piloților.

A urmat un scandal în care ceilalți pasageri au reușit să o pună la pământ pe tânără, dar și să o încătușeze.

Avionul s-a întors după 45 de minute pe aeroportul Stansted, escortat de două avioane de vânătoare RAF Typhoon.

Tânăra a fost arestată și ulterior eliberată condiționat până pe data de 30 iulie, atunci când va apărea în fața unui judecător, potrivit The Sun. Ea riscă să ajungă la închisoare pentru mulți ani.

O femeie care stătea două rânduri în spate, a declarat: „Fugea spre ieșire. Din fericire acolo erau doi membri ai echipajului de cabină care au tras-o”.

„A început să îi atace pe cei doi, o femeie și un bărbat. Un tip mare a aruncat-o apoi literalmente la podea și acolo o persoană o ținea de un braț și o alta de celălalt”, a continuat pasagera.

„Atunci a început să țipe: plecați de pe mine, vă omor pe toți!”

„Era mică, dar avea forța unui bărbat în putere. Singura dată când am văzut ceva de genul asta era când cineva tocmai renunțase la acid și avea o putere superioară. Era ca și cum ar fi fost posedată”, a declarat un alt pasager.

Incident macabru la Londra. Cadavrul unui bărbat a căzut dintr-un avion chiar lângă un londonez care se bronza în spatele casei

Pasagerii unui avion Blue-Air spre București, la un pas de tragedie. O eroare de calcul putea să se termine cu un dezastru
Rezultate dezastruoase la Bacalaureat 2019! Doar 63,78% dintre elevi au reușit să treacă examenul

Românul desfigurat cu acid de fosta prietenă s-a căsătorit cu asistenta care l-a îngrijit